יוצאים מהסוכה בחזרה אל הבית - הצצה לכמה מהבתים המעוצבים ביותר בעיר

$(function(){setImageBanner('d19e881c-9489-420f-8d19-fa5ea499dbfe','/dyncontent/2021/10/12/45ea61b4-6ed6-4170-ab6a-fb352e683fa8.jpg',13581,'',525,78,false,33754);})

אז הנה יצאנו מהסוכה, קיפלנו את ארבעת המינים בחזרה למגירה ועכשיו זה הזמן לחזור פנימה אל כותלי הבית. ולשם כך נפגשנו עם בת אל רובין ממשרד עיצוב הפנים "בת אל רובין עיצוב פנים", ועם טליה פרץ ממשרד עיצוב הפנים "טליה פרץ עיצוב פנים". שתי המעצבות הבאר שבעיות נתנו לנו הצצה אל תוך בתים שעוצבו על ידן, בין היתר - וילה בפלח 5 שעוצבה בסגנון כפרי, ובית בנאות לון ששופץ מא' ועד ת'.

צילום - אושר גולן

דירת גן בשכונת רמות:

הדירה (160 מ"ר) שופצה ועוצבה כולה על בת אל רובין, בעלת משרד העיצוב - "בת אל רובין עיצוב פנים" בבאר שבע. 

בת אל - "בדירה גרה משפחה עם שני ילדים בגילאים בוגרים שביקשו ממני להגשים להם חלום ולהחליף את האנרגיה שהיתה בבית. השיפוץ כלל ריצוף פרקט בכל הבית, החלפת חזיתות במטבח, נגרות ועיצוב של כל החדרים, כל חדר מותאם לגיל הילד. נעשה שימוש בחומרי נגרות, צבע וחיות מחדש לבית".

צילום - אושר גולן

צילום - אושר גולן

צילום - אושר גולן

צילום - אושר גולן

וילה בפלח 5 

גם את הוילה הזאת (200 מ"ר), עיצבה בת אל, כשהפעם העיצוב התמקד בעיקר על צבעים מיוחדים. 

בת אל - "בוילה הזאת גרים זוג עם שני ילדים קטנים שביקשו עיצוב בסגנון כפרי לייט על גבול המודרני. הם העזו יחד איתי להשתמש בצבעים המיוחדים והמזמינים. השיפוץ כלל את כל חללי הבית, כולל המטבח, מקלחות ושירותים, חדרי השינה, חדר המשחקים והגינה. תמיד כיף להגשים חלומות".

קרדיט - יאנה דודלר

קרדיט - יאנה דודלר

קרדיט - יאנה דודלר

קרדיט - יאנה דודלר

בית בנאות לון

את הבית הזה שיפצה ועיצבה טליה פרץ, בעלת משרד העיצוב - "טליה פרץ עיצוב פנים". 

טליה - "בבית הזה גרים זוג צעיר עם 3 ילדים קטנים שביקשו לבצע שיפוץ מאסיבי בנכס שרכשו בשכונת נאות לון הותיקה. השיפוץ כלל שבירה של קירות בחלל הציבורי ובקומה א' ותכנון מחדש. מפלס החלל הציבורי שהיה נמוך מיתר הקומה הוגבה בהתאמה. נוצר חלל פתוח ורחב ידיים. שרותי האורחים הקטנים והלא פונקציונלים, הפכו לארון כניסה גדול ומרשים, המטבח הצפוף נהרס כליל ותוכנן מחדש".

"המדרגות חופו מחדש בשיש תואם לגוון הריצוף העיקרי, ובמקום מעקה העץ המיושן תוכנן מעקה ברזל קל ועדכני. את פינת המשפחה סגרנו וחילקנו לטובת חדר עבודה ושרותי אורחים. הדלת המובילה ליחידת הדיור נסגרה ובמקומה נפתחה דלת חדשה במיקום מוצנע מהעין. חדר הרחצה תוכנן מחדש. האמבטיה בוטלה ובמקומה תוכנן מקלחון גדול ומפנק. גם את סוויטת ההורים לא קיפחנו - היציאה לחדר השירות מתוך הסוויטה בוטל ובמקומו תוכנן חדר ארונות גדול ומפנק. השיפוץ ארך כשלושה חודשים והתוצאה לפניכם".

קרדיט - מאור מויאל

קרדיט - מאור מויאל

קרדיט - מאור מויאל

בית פרטי בשכונת כלניות 

גם את הבית הזה עיצבה טליה, וגם הוא שופץ לגמרי מהתחלתו ועד סופו.

טליה - "הבית תוכנן ועוצב עבור זוג, בעלי כרם בשנות ה - 50 לחייהם, שביקשו בית כפרי ונעים שישלב בתוכו את שני התחביבים הבולטים שלהם, הים והיקב. הקונספט היה ברור וכך גם פלטת הצבעים והחומרים ויצאנו להרפתקה שכללה מסע לסין הרחוקה".

"במסע נבחר ריצוף עיקרי בגוון חולי, מטבח מעץ מלא בגוון תכלת שמשלב בתוכו כוורת לבקבוקי יין, שתוכנן מראש וירד לביצוע בסין הרחוקה. נרכשה פינת אוכל מאלון עתיק, נבחרו אריחים מאבן טבעית במראה גס ונקבובי לחדרי הרחצה. כל הנגרות בבית תוכננה בקפידה ונתפרה בהתאמה לאופי הפרוייקט. נתפרו וילונות בהירים ושקופים המכניסים את החוץ פנימה. ובכך התקבל חלל כפרי חם, רך ומזמין המשרה על בעלי הבית את הרוגע לו הם ייחלו".קרדיט - מאור מויאל

קרדיט - מאור מויאל

קרדיט - מאור מויאל

קרדיט - מאור מויאל

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('589e04ee-4599-430c-b657-f726d966a701','/dyncontent/2021/10/12/45ea61b4-6ed6-4170-ab6a-fb352e683fa8.jpg',13581,'',525,78,false,33757);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה