צילום: עמית לנקרי

לביבות ירק / לימור לנקרי

מצרכים: 

5 תפוחי אדמה

ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('7a9e8214-0484-48fa-9c9e-79202c576e74','/dyncontent/2020/3/15/c0066c06-70a5-4856-8672-cea4c249d60f.jpg',10469,'',510,80,true,33921);},15],[function() {setImageBanner('7a9e8214-0484-48fa-9c9e-79202c576e74','/dyncontent/2020/3/25/23e55180-e8c1-4bfd-80e5-e6fcb5be4f9b.jpg',10526,'',510,80,true,33921);},15]]);

4 בטטות

כף מרק בצל

פלפל שחור

מלח

3 כפות קמח חומוס

5 ביצים

פטרוזילה קצוצה

אופן ההכנה:

מגרדים את תפוחי האדמה והבטטה, מוסיפים את יתר החומרים (מרק בצל, פלפל שחור, מלח, קמח חומוס, ביצים ופטרוזיליה קצוצה) מערבבים, יוצרים קציצות ומכניסים לטיגון בשמן עמוק.

בתיאבון וחג חנוכה שמח! 

יש לכם מתכונים שווים? בא לכם לשתף אותם? מוזמנים לשלוח אלינו: [email protected]  

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]