מד חום לבשר כבר יש לכם?

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b5871f1c-3362-4f01-9578-72ce3cf08e91','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,39323,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('b5871f1c-3362-4f01-9578-72ce3cf08e91','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,39323,'Image','');},7]]);})

כולם, או לפחות כמעט כולם, רוצים לדעת לבשל. אנחנו רוצים לבשל טוב בשביל עצמנו, בשביל המשפחה שלנו, בשביל החברים, בשביל בן או בת הזוג. לבשל ארוחה טובה זו ללא ספק אחת הדרכים הטובות ביותר לפנק מישהו שאנו אוהבים, וכמו בהרבה תחומים אחרים, מעבר למגע האישי ולכישרון האישי, הרי שבישול טוב נשען על ציוד טוב.

pixabay

מד חום לבשר הוא ציוד בסיסי לכל מי שמתעסק בבישול בשרים. מדובר במובן מאליו למי שעובד בתחום ומתעסק עם בישול בשר מקצועי, אך כיום המקצועי והפרטי מתערבבים, כאשר אלפי אנשים בוחרים בבישול כתחביב העיקרי שלהם, ולא סתם עוד פעולה טכנית שעושים כדי להשביע את הרעב היומיומי.

 

איזה מוצרים אתם חייבים להשיג?

 

כטבחים מקצועיים או חובבים, יש כמה וכמה מוצרים שאתם צריכים במטבח שלכם, מוצרים שיקפיצו את רמת התוצר המוגמר שלכם למעלה בצורה שקשה לתאר. מד חום לבשר הוא מוצר שכזה. כפי שפתחנו ואמרנו, לפחות כדוגמה למוצר ייסודי בסיסי, מד החום הנ"ל מאפשר לכם לדלג בקלילות על המכשול הגדול ביותר בהכנת גוש בשר עסיסי, וזה בדיקת רמת העשייה.

 

אם יצא לכם להכין בשר, או אפילו לאכול במסעדת בשרים, הרי שהדבר החשוב ביותר הוא להוציא את הבשר במידת העשייה הרלוונטית. אם עושים שגיאה שם, המנה איבדה את כל הקסם שלה, ומן הסתם את האיכות והטעם

 

בנוסף למד חום שכזה, כדאי שיהיה לכם בהישג יד תמיד סכין איכותי, לבשר או שלא לבשר, וזאת לצד ציוד כמו טיימר. הדיוק בהכנת אוכל בכלל ובשר בפרט נשען על שילוב בין רמת החום אליה מטפס הבשר, וכמות הזמן בה הוא נחשף לבישול. לכן אתם צריכים שיהיה לכם טיימר איכותי שמיועד אך ורק למטבח. כאשר אתם מתרגלים לעבוד עם טיימר, אתם מתרגלים לעבוד בצורה הכי מקצועית שיש, והאוכל יוצא בהתאם.

 

ניקיון והיגיינה

 

אחד הדברים המאתגרים ביותר במטבח, בין אם זה מטבח תעשייתי או בייתי, זה השמירה על ההיגיינה. זה מאתגר, אבל זה מחייב, מה שיוצר הרבה כאב ראש להרבה טבחים. הבעיה היא לא ששוכחים לרחוץ ידיים אחרי שמבקרים בחדר השירותים, אלא היא נמשכת כאשר נופל חפץ ומרימים אותו ולא רוחצים ידיים, או כאשר פותחים את דלת המקרר עם אותה היד שאחר כך אוחזת באוכל שנועד לעיבוד.

 

מעבר למוצרי החובה שמשדרגים את הבישול עצמו, חשוב שיהיו לכם אמצעים לשיפור ושימור ההיגיינה במטבח. אתם רוצים להוציא תחת ידיכם מנות טעימות ואיכותיות, אך גם בריאות ובטח שלא מזיקות.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('1a8e57c4-74fe-4bf4-bd6a-0bfa574d782b','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,39325,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה