קוביות פולנטה מטוגנות עם רוטב עגבניות ופסטו

$(function(){setImageBanner('3ab15fb1-60f2-4a34-bdb7-6cc69d88e68f','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

המותג ברילה מציג מתכון לקוביות פולנטה מטוגנות עם רוטב עגבניות ופסטו משגע. נפלא להגשה לאורחים או סתם פינוק לכל המשפחה.

צילום שני הלוי

מצרכים ל-5-6 מנות:

1 ליטר מים

1 כפית שטוחה מלח

1 כוס קמח תירס לפולנטה

200 גרם (1 כוס) פרמז'ן, מגורד

50 גרם חמאה בטמפרטורת החדר, חתוכה לקוביות

2-3 כפות רוטב פסטו ברילה

שמן זית לטיגון

להגשה:

1 צנצנת (400 גרם) רוטב עגבניות ברילה

חופן גבינת פרמז'ן

 

 

אופן ההכנה:

 

  1. מכינים את הפולנטה: בסיר גדול מביאים את המים לרתיחה. מוסיפים את המלח.
  2. בזרם דק ואחיד שופכים פנימה את קמח התירס אל תוך המים ובוחשים כל הזמן, על מנת שלא ייווצרו גושים.
  3. מערבבים בכף עץ עד שהפולנטה מתחילה להסמיך ומגיעה לרתיחה.
  4. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות תוך בחישה מדי פעם.
  5. מוסיפים את הפרמז'ן, החמאה והפסטו ובוחשים עד שהם נמסים ונטמעים בפולנטה. טועמים ומתקנים את תיבול בהתאם להעדפה האישית שלכם.
  6. משטחים את הפולנטה בתבנית מלבנית לגובה 2-3 ס"מ ומשאירים ל-15 דקות, עד שהיא מתייצבת.
  7. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  8. חותכים את הפולנטה לקוביות בגודל הרצוי.
  9. מסדרים את קוביות הפולנטה על גבי תבנית משומנת ואופים כ-20 דקות עד להזהבה קלה. באמצע האפייה הופכים לצד השני.
  10. מגישים עם רוטב עגבניות ופרמז'ן.

 

 

בתאבון!

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('2cb3b85b-d202-45c8-a275-baef9a266d21','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה