פשטידת ברוקולי, בצל וגבינות
27.12.20 / 17:56
אין כמו פשטידה מנצחת לארוחה בריאה וטעימה! הפעם נביא לכם מתכון לפשטידת ברוקולי, בצל וגבינות שמכינים בקלות
מצרכים (4 מנות- תבנית מבלנית)
500 גרם ברוקולי
1 בצל
2 ביצים
1 קופסת קוטג' / גבינה לבנה
100 גרם גבינת עיזים
200 גרם גבינה צהובה מגוררת
3 כפות שמנת לבישול
מלח ופלפל
מעט שמן
כף קמח כוסמין / קמח לבן
אופן הכנה:
1. נחמם מים רותחים בסיר ונחלוט בו את הברוקולי במשך 10 דקות עד לריכוך
2. נחתוך את הברוקולי לפרחים וחתיכות קטנות
3. נחמם תנור ל-180 מעלות
4. נקצוץ את הבצל ונטגן אותו עד שמתרכך ומזהיב
5. בקערה נערבב את חומרי הפשטידה: ביצים, גבינות, קמח, ברוקולי ובצל, נתבל במלח ופלפל לפי טעם אישי
6. נשמן תבנית מלבנית חסינת חום ונשפוך לתוכה את תערובת הפשטידה
7. נפזר מלמעלה מעט גבינה צהובה מגוררת ונכניס לתנור ל-40-45 דקות אפייה עד שמזהיב
נגיש לצד סלט ירקות, בתיאבון!
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]