פסטייה גבינות

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6a4b7f0a-99c7-4187-91e9-1f428fc9cf72','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('6a4b7f0a-99c7-4187-91e9-1f428fc9cf72','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

לקראת חג השבועות שבפתח, רשת קפה גרג חולקת מתכון - פסטייה גבינות. מנה המשלבת רכות וקריספיות, רעננות של טעמים במגוון של גבינות.

פסטייה- צילום אלעד גוטמן

מתכון לפסטייה גבינות - כמות ל-10 רולים

 

 

מצרכים למילוי :

 

20 גרם שמן זית

60 גרם בצל קצוץ

50 גרם פטריות קצוצות

50 גרם גבינת צ'דר

50 גרם פטה 5%

100 גרם מוצרלה וצהובה

20 גרם חמוציות

20 גרם פטרוזיליה

1 כפית שטוחה קינמון

1 כפית שטוחה כמון

1 כף סילאן

 

עטיפה:

 

10 יחידות עלי סיגר

"דבק" עשוי מקמח ומים

 

אופן ההכנה:

 

לטגן את הבצל והפטריות בשמן הזית, לערבב בקערה את כל הרכיבים עם הבצל והפטריות המטוגנות, לקרר היטב את המילוי. לחמם תנור ל-220 מעלות

לשים 40 גרם מילוי על עלה סיגר בחלק הקרוב אליך לרוחב כל העלה 2 ס"מ מהקצה, ולגלגל דחוס היטב ולהדביק עם דבק קמח/מים. למרוח בשמן זית את הרולים, לפזר עליהם מעט סומסום. ולהכניס את הרולים לתנור למשך כרבע שעה עד שמשחימים.

 

 

לעיטור המנה מומלץ לזלף טחינה/סילאן לפי הטעם

 

בתאבון וחג שבועות שמח!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('10ba936e-f9a2-45ca-aaa0-392599840da4','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה