עוגת שקדים עם ריבת תפוז סיני

$(function(){setImageBanner('27c36339-8d97-4d31-b4cd-d15fe1f1a7fa','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

חברת "ר.ב.דגנים", היבואנית הבלעדית לישראל של מותג התבלינים העולמי מקורמיק, מגישה יחד עם הבלוגרית הילה וייס, מתכון נהדר לעוגת שקדים חלומית עם ריבת תפוז סיני בהכנה ביתית, בשימוש תמצית התפוז הטהורה של מקורמיק, המעניקה לעוגה ניחוח משכר של תפוזים. העוגה קלה להכנה ויפיפייה, תקשט את שולחן החג ונפלאה להגשה לצד שתייה חמה.

צילום הילה וייס

מצרכים (לעוגה בתבנית מוארכת):

לריבה:

2 כוסות תפוז סיני

3/4 כוס סוכר קנים

לעוגה:

1 כוס שקדים טחונים

1 כוס שבבי קוקוס

1 כוס קמח כוסמין

1/2 כפית אבקת אפיה

1/2 כפית סודה לשתייה

2 ביצים

4-5 טיפות תמצית תפוז טהורה של מקורמיק

1/2 כוס שמן חמניות

1/2 כוס ריבת תפוז סיני

1/2 כפית קינמון

1/2 כפית כורכום

 

 אופן ההכנה:

  1. להכנת הריבה: טוחנים בבלנדר את התפוז סיני ומבשלים עם סוכר על אש בינונית עד שהריבה מסמיכה מעט והצבע הופך מצהוב לכתום. מעבירים לצנצנת מעוקרת.
  2. להכנת העוגה: מערבבים יבשים – שקדים, קוקוס, קמח, אבקת אפיה, קינמון, כורכום וסודה לשתייה.
  3. בקערה נפרדת מערבבים רטובים – ביצים, ריבה, תמצית תפוז טהורה ושמן.
  4. מאחדים את היבשים עם הרטובים עד לקבלת בלילה נוזלית ומעבירים לתבנית משומנת.
  5. אופים למשך 30-40 דקות עד שהקיסם יוצא יבש והעוגה שחומה מלמעלה.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('d9b7cdd6-994a-417d-93da-0637c123a220','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה