סנדוויץ' בריאות

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6674e07c-0e97-4fdf-a906-fd43b147a9f1','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('6674e07c-0e97-4fdf-a906-fd43b147a9f1','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

המפתח לסנדוויץ' בריא, מזין, משביע וגם טעים הוא איזון בין הרכיבים: הבסיס לסנדוויץ' הוא תמיד פחמימה: לחם שיפון מלא, לחם מחיטה מלאה, לחמניית דגנים, פיתת כוסמין, לחם כוסמין וכו'. מי שנמנע מגלוטן יכול להכין לחם טחינה או לחם זרעי פשתן כבסיס. לתוך בסיס זה נוסיף תמיד שילוב של חלבון וירקות. כן ניתן להוסיף ממרח של שומן בריא, דוגמת אבוקדו, טחינה או פסטו, שמוסיפים טעם ומעודדים שובע.

יחצ

מתכון לסנדוויץ' קפרזה:

2 פרוסות לחם שיפון מלא

3 יחידות גבינת מוצרלה פרוסה (רצוי 15% שומן ומטה)

4-5 פרוסות עגבנייה טרייה

2 עלי בזיליקום

מלח גס ופלפל לתבלון

-ניתן לשדרג עם מריחה של פסטו ביתי, ללא סוכר, או עם מעט שמן זית.

 

ערך תזונתי לסנדוויץ' קפרזה בינוני בגודלו:

 

קלוריות: 360 קק"ל

חלבון: 25 גר'

פחמימה: 32 גר'

שומן: 18גר'

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('9db0f567-9752-44df-8555-593581425096','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה