סלט פסטה עם רימונים

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('7c60ed4d-2c2b-4b81-ab39-6c4887e0a478','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('7c60ed4d-2c2b-4b81-ab39-6c4887e0a478','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

המותג ברילה מגיש מתכון פסטה מנצח עם סמל החג – הרימון! קל להכנה ומעשיר כל שולחן חג: סלט פסטה עם רימונים!

צילום אנטולי מיכאל

מצרכים:

1 חבילה (500 גרם) פסטה "פרפלה" ברילה

1 שקית עלי בייבי תרד

1 תפוח עץ מסוג גרני סמית (ירוק וחמצמץ)

1 בצל אדום

חופן עלי נענע

1 כוס גרגרי רימון

100 גרם שבבי שקדים קלויים (על מחבת יבשה)

 

לרוטב:

 

1/3 כוס שמן זית

2 כפות חומץ יין לבן או חומץ תפוחים

1 כף דבש

1 כף שומשום קלוי

מלח ופלפל

 

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים ומצננים. מומלץ להוסיף מעט שמן זית לפסטה החמה, למניעת הדבקות.
  2. חותכים את התפוח לרבעים, מנקים את הזרעים וחותכים לפרוסות דקות. חותכים את הבצל האדום לחצי ופורסים לטבעות דקות.
  3. מכינים את הרוטב: מכניסים יחד את כל הרכיבים למיכל סגור או צנצנת ומנערים עד לאיחוד החומרים.
  4. מרכיבים את הסלט: בקערה גדולה מערבבים פסטה, תרד, נענע, תפוחי עץ ובצל. יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב.
  5. לפני ההגשה מפזרים למעלה את גרגרי הרימון והשקדים הקלויים – ומגישים.

 

 

המתכון באדיבות המותג ברילה

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('59636b03-639a-4869-9609-7a52b1098eb5','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה