מתכוני פיצה להכנה ביתית

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('d4282d85-9c5f-4ad5-b0c2-fe454bb92614','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('d4282d85-9c5f-4ad5-b0c2-fe454bb92614','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

פיצה עם גבינה צהובה ורוטב עגבניות היא הקלאסית ביותר וטעימה ללא ספק, אבל לפעמים יש רצון לגוון, לנסות ולטעום דברים חדשים. במיוחד לכבוד יום טעים זה, המומחים שלBeko , מותג מכשירי החשמל הבינלאומי, מגישים שלושה מתכונים לפיצות לא שגרתיות שכדאי לכם להכין ולטעום.

פיצה דלת שומן - יחצ beko

פיצה דלת שומן

מצרכים:

  • 18 גרם שמרים
  • 330 גרם קמח כוסמין
  • מלח
  • 200 גרם רוטב עגבניות
  • 150 גרם גבינה דלת שומן
  • אורגנו

אופן ההכנה:

  • נחמם תנור ל-200 מעלות
  • נערבב את קמח הכוסמין, המים, השמרים והמלח
  • נלוש את הבצק וניתן לו לנוח למשך כחצי שעה
  • ניישר את הבצק על תבנית ונאפה בתנור ל- 10 דקות
  • נוציא מהתנור ונמרח את רוטב העגבניות, נוסיף את הגבינה ונפזר אורגנו מעל
  • נאפה בתנור 10 דקות נוספות ונאכל בתיאבון

 

פיצה צמחונית יחצ beko

פיצה צמחונית על טהרת הבריאות

מצרכים:

לבצק:

  • כרובית אחת
  • שמן זית
  • 1 ביצה
  • 2 כפות קמח חומוס
  • מלח
  • אורגנו

 

  • רוטב עגבניות מעגבניות מרוסקות
  • תוספות שאוהבים: תרד, עגבניות שרי, פטריות, צנוברים, עגבניות

 

אופן ההכנה:

  • נחמם תנור ל-180 מעלות
  • נחתוך (אפשר גם לגרר בפומפיה) את הכרובית לחתיכות דקות ככל הניתן, נתבל במעט מלח ונקפיץ במחבת עם מעט שמן זית.
  • נערבב את הכרובית עם הביצה, קמח החומוס והאורגנו וניצור בצק. נלוש עד לקבלת מרקם אחיד.
  • נשטח את הבצק על תבנית ונכניס לתנור לאפיה למשך כ-10 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.
  • כאשר הבצק כמעט מוכן, נוציא מהתנור ונמרח את רסק העגבניות.
  • נפזר את התוספות שאנחנו אוהבים ונכניס לאפייה ל-10 דקות נוספות.

 פיצה קצת אחרת יחצ beko

פיצה קצת אחרת

מצרכים:

לבצק:

  • 1 חבילת ברוקולי
  • כוס קמח שקדים
  • 1 כף אורגנו יבש
  • 1 כף בזיליקום
  • קורט מלח ופלפל
  • 3 ביצים
  • 1 בטטה מגוררת
  • כף קמח פשתן (לא חובה)
  • חופן אספרגוס
  • 100 גרם גבינת פרמזן
  • ריחן טרי

לממרח האבוקדו:

  • 2 אבוקדו
  • 1 כף חרדל
  • 1 כף חומץ תפוחים
  • 2 כפות שמן זית
  • קורט מלח ופלפל

אופן ההכנה:

  • נחמם תנור ל-200 מעלות
  • נחתוך את הברוקולי לחתיכות קטנות ונטחן במעבד מזון עד קבלת חתיכות בגודל גרגר אורז
  • נעביר את הברוקולי לקערה ונוסיף את הבטטה, הביצים, קמח השקדים, בזיליקום, אורגנו, מלח וזרעי הפשתן עד קבלת בצק אחיד
  • נניח את הבצק על תבנית עם נייר אפיה ונאפה במשך 25 דקות
  • נוציא מהתנור ונפזר את הפרמזן והאספרגוס ונאפה במשך 10 דקות נוספות
  • בינתיים נכין את ממרח האבוקדו להגשה ליד הפיצה: נמעך את האבוקדו עם שאר המצרכים ונערבב עד קבלת מרקם אחיד
  • לאחר שהפיצה מוכנה, נטפטף עליה את תוספת האבוקדו ונגיש

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('7d81bbee-fe86-477c-b2f3-1a3464224000','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה