מתכון קייצי ומרענן סלט קיסר עם פניני קרקר דגנים ורצועות עוף

$(function(){setImageBanner('d545f27f-f1df-4d66-a760-c73be3d6609f','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

חברת כרמית חולקת מתכון קייצי ומרענן - סלט קיסר עם פניני קרקר דגנים ורצועות עוף. המנה קלה להכנה, אלגנטית, מתאימה כארוחה קטנה והן כהצעה לאירוח קל ומהיר.

חברת כרמית- צילום גלי איתן

מצרכים:

לבבות חסה

עגבניות שרי

½ בצל סגול

פניני קרקר דגנים

חזה עוף פרוס דק

קורט מלח

קורט פלפל

1 כף שמן

 

לרוטב:

1 כפית שום טחון

1 כף חרדל דיז׳ון

1 כף חומץ

מלח לפי הטעם

פלפל שחור לפי הטעם

2 כפות מיונז

½ כוס שמן זית

מיץ לימון טרי לפי הטעם

 

 

 

 

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה קטנה את התבלינים והמיונז.

מוסיפים את שמן הזית בזילוף איטי פנימה. לאחר שהרוטב אחיד, מוסיפים לימון לפי הטעם, מאזנים שוב עם מלח ופלפל.

 

קורעים את לבבות החסה אל תוך קערה בחתיכות גסות.

חוצים את עגבניות השרי לחצאים ומוסיפים לקערת החסה.

פורסים את הבצל הסגול דק דק לרצועות ומפזרים מעל שאר הירקות.

מחממים מחבת פסים ומוסיפים את כף השמן.

מניחים את חזה העוף על המחבת החמה ומפזרים מעט מלח ומעט פלפל.

 

הופכים את העוף לצד השני לאחר כ-2 דקות, מטבלים גם את הצד השני, וכאשר העוף מוכן מסירים מהמחבת.

 

מניחים על קרש חיתוך, ופורסים לרצועות.

 

מערבבים את החסה והעגבניות עם הרוטב היטב, ומעבירים לקערה רחבה.

שוברים מעל הסלט בנדיבות פניני קרקר דגנים. מניחים את רצועות העוף מעל הכל.

 

בתאבון J

 

מתכון: ליאור משיח

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('b0235e7e-6be6-4766-934f-d17b8c1262ad','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה