מתכון משגע ללחם פיצה

$(function(){setImageBanner('3dff8d68-1351-44d8-9c51-6164b0f5d8a8','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

המותג ברילה מציג מתכון ללחם פיצה יפיפייה למרכז השולחן. מנה קלה להכנה שיכולה לשמש כמנה מרשימה להגשה לאורחים, כארוחת בראנצ' או כהגשה בשבת בבוקר לצד סלט ירקות. מה שבטוח היא תתחבב על ילדים ומבוגרים כאחד.

צילום אפיק גבאי

חומרים לתבנית קוגלהוף:

חצי קילו קמח לחם

1 כף שטוחה שמרים יבשים

1 כפית סוכר

 300 מ״ל (כוס ורבע) מים חמימים

 2 כפיות מלח

 2 כפות שמן זית

לתוספות:

 1 כוס רוטב טוסקנה/פומדורו

 2 כפות שמן זית

 200 גרם מוצרלה מגוררת

חופן זיתים קצוצים / תירס / פטריות מוקפצות / בצל מטוגן

 3 שיני שום כתושות

 1 כפית גדושה אורגנו יבש

 

הוראות הכנה:

  1. לשים את כל חומרי הבצק עד שמתקבל בצק חלק וגמיש. 
  2. מכסים ומתפיחים כשעתיים להכפלת הנפח.
  3. מערבבים את רוטב הפיצה עם מוצרלה, זיתים, שום ואורגנו.
  4. 4. כשהבצק תפוח חותכים לחתיכות ויוצרים כדורים בכל מיני גדלים. מוסיפים לקערת הרוטב ומערבבים. מעבירים לתבנית קוגלהוף משומנת היטב ומתפיחים עוד 45 דקות להכפלת הנפח.
  5. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  6. אופים 40-45 דקות עד שהבצק אפוי, החלק העליון זהוב מאד ויפה. מצננים 5 דקות לפחות לפני שמשחררים מהתבנית בעזרת סכין והופכים לצלחת הגשה.

 

בתאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('82eda805-d527-4462-a31c-47464f46aaa1','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה