מתכון לשייק קפוצ'ינו, תמרים והל

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a66a4481-4993-4369-b2d2-a9740f663b34','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('a66a4481-4993-4369-b2d2-a9740f663b34','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

לרגל השקת שייק -פורמולה 1 , בטעם קפוצ'ינו, המהווה תחליף לארוחה שלמה, הכוללת חלבון עשיר ואיכותי, אבות מזון חיוניים, ויטמינים ומינרליים החיוניים לגוף, מציעה חברת התזונה הבינלאומית הרבלייף, מתכון להכנת שייק קפוצ'ינו, תמרים והל.

צילום הרבלייף

מרכיבים:

2 כפות מדידה אבקה להכנת משקה בטעם קפוצ'ינו

1 כף אבקת חלבון

250 מ"ל חלב דל שומן 1%

1 תמר

1/4 כפית הל

1 כפית שבבי קוקוס לקישוט

 

אופן הכנה:

הכניסו את המרכיבים לבלנדר וערבבו היטב!

 

מידע תזונתי:

קלוריות 298

חלבון 23 גרם

 פחמימות 32 גרם

 

 

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('467a6261-1f22-41d8-a632-610d854069f0','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('467a6261-1f22-41d8-a632-610d854069f0','/dyncontent/2024/12/15/9d8d2386-821e-41e6-8d2c-0cea317f3fe9.jpg',18362,'קפאסה 0924 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה