מתכון לשייק קפוצ'ינו, תמרים והל
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a66a4481-4993-4369-b2d2-a9740f663b34','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('a66a4481-4993-4369-b2d2-a9740f663b34','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})
לרגל השקת שייק -פורמולה 1 , בטעם קפוצ'ינו, המהווה תחליף לארוחה שלמה, הכוללת חלבון עשיר ואיכותי, אבות מזון חיוניים, ויטמינים ומינרליים החיוניים לגוף, מציעה חברת התזונה הבינלאומית הרבלייף, מתכון להכנת שייק קפוצ'ינו, תמרים והל.
מרכיבים: 2 כפות מדידה אבקה להכנת משקה בטעם קפוצ'ינו 1 כף אבקת חלבון
250 מ"ל חלב דל שומן 1% 1 תמר 1/4 כפית הל 1 כפית שבבי קוקוס לקישוט אופן הכנה: הכניסו את המרכיבים לבלנדר וערבבו היטב! מידע תזונתי: קלוריות 298 חלבון 23 גרם פחמימות 32 גרם
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('467a6261-1f22-41d8-a632-610d854069f0','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('467a6261-1f22-41d8-a632-610d854069f0','/dyncontent/2024/12/15/9d8d2386-821e-41e6-8d2c-0cea317f3fe9.jpg',18362,'קפאסה 0924 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|