מתכון לפיצת פירות

$(function(){setImageBanner('e9c8879f-ab7f-4140-90a3-70b207d04d87','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

המתכון הבא ל"פיצה" הוא בעצם מתכון לעוגה מדהימה, שיש בה את כל מה שאנחנו אוהבים בקינוח מושחת, בתוספת פירות טריים שהופכים אותה לתענוג מתוק מאין כמוהו. כך תכינו את פיצת הפירות:

מצרכים לבצק:

2 כוסות קמח לבן

200 גרם חמאה

3/4 כוס סוכר

10 גרם אבקת אפייה

1 חלמון ביצה

2-3 כפיות אבקת אינסטנט פודינג וניל

4 כפות שמנת מתוקה

 

מצרכים נוספים:

200 גרם יוגורט בטעם תות או בננה

קופסת שימורים של קוביות אננס

3 קיווים מקולפים ופרוסים

תפוז אחד, מחולק לפלחים

2 בננות מחולקות לפרוסות דקות, שנטבלו במעט מיץ לימון (כדי למנוע השחרה)

חופן דובדבנים חצויים

שלוש כוסות תותים פרוסים

 

אופן ההכנה:

ערבבו את כל המצרכים לבצק וצננו במקרר כחצי שעה.

רדדו את הבצק לעובי של פחות מס"מ, והניחו בתבנית עגולה.

הכניסו את הבצק לתנור בחום בינוני, עד שהוא מזהיב בדפנות.

צננו את העוגה, ומרחו מעליה את היוגורט.

סדרו את הפירות על גבי העוגה בצורה מעגלית.

צננו את העוגה לפחות לשעה, ושמרו במקרר.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('db95614e-375a-4328-898c-71f4329a4e75','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה