מתכון לספגטי אראביאטה
21.10.21 / 10:41
באדיבות רשת טיב טעם וחברת הבת ישרקו המייבאת לארץ מגוון מוצרים מיוחדים מאיטליה בטעמים אוטנטיים כמו באיטליה.
לרגל יום הפסטה הבינלאומי המתקיים ב- 25.10 טיב טעם וחברת הבת ישרקו חולקות מתכון לספגטי אראביאטה
מרכיבים לספגטי אראביאטה עבור 4 אנשים
400 גרם פסטה ספגטי של גארופלו
400 גרם עגבניות שרי
1 פלפל צ'ילי אדום
1 פלפל צ'ילי ירוק
1 שן שום
שמן זית כתית מעולה
פטרוזיליה לפי הטעם
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מרתיחים סיר עם מים ומלח. בינתיים, קוצצים את העגבניות ומטגנים את השום והצ'ילי הקצוץ במחבת. לאחר מספר רגעים, מוציאים את שן השום מהמחבת ומוסיפים את העגבניות, מלח ופלפל. מסננים את הפסטה ויוצקים אותה למחבת עם העגבניות, מערבבים, מניחים בצלחת, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה מעל ומגישים לשולחן.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]