מתכון לסלמון וירקות בתבנית אחת

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('14d39a81-eb5b-4e80-a4a1-9f755bb5dbf5','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('14d39a81-eb5b-4e80-a4a1-9f755bb5dbf5','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

מתכון בריא, טעים ופשוט להכנה! נתחי דג סלמון וירקות בתבנית אחת בתנור בציפוי פסטו ושום

מצרכים (2 מנות)

2 נתחי סלמון

1 בצל רגיל או סגול

1 בטטה

1 פלפל אדום או צהוב

חופן פטריות שמפניון טריות

5-6 פרחי כרובית

1 קולורבי

2-3 שיני שום קלופות

2 כפות שמן זית

3 כפות פסטו

מיץ מחצי לימון

מלח ופלפל

הערה: ניתן להוסיף כל ירק שאוהבים למשל תפוח אדמה, ברוקולי, קישואים, גזר וכדומה.

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. נחמם תנור ל-200 מעלות
  2. נסדר תבנית ועליה נניח נייר אפיה
  3. נחתוך את הירקות לפרוסות או ריבועים בגודל רצוי
  4. נסדר את הירקות בתבנית ונתבל בשמן זית, מלח ופלפל. נערבב היטב
  5. נכין בקערה את הרוטב: מעט שמן זית, פסטו, מיץ מלימון, מלח ופלפל, לערבב היטב
  6. בנתיים נכניס את הירקות לתנור (ללא הדג) ל-20 דקות לריכוך
  7. כעבור 20 דקות נוציא את התבנית, נניח במרכז את שתי חתיכות הסלמון ונצפה היטב ברוטב הפסטו את הדג וגם את הירקות
  8. נכניס שוב לתנור ל-20 דקות עד שהדג מוכן

בתיאבון!

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('5461a6ad-1c78-4273-98ef-e747acd2e887','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה