מתכון למרק כתום מחמם במיוחד!

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('05b91314-ce90-49c9-908d-8eb101504e14','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('05b91314-ce90-49c9-908d-8eb101504e14','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

גם אתם החלטתם להישאר בסוף השבוע החורפי בבית? הכנו בשבילכם מתכון למרק כתום טעים, בריא ומחמם במיוחד למזג האוויר!

אין כמו מרק טעים ומחמם בחורף! חושבים מה לבשל לשבת החורפית? הכנו בשבילכם, גולשי 'באר שבע נט', מתכון למרק כתום טעים, בריא, מזין ומחמם שאפשר להכין בקלי קלות!

צילום פרטי

מרק כתום

מצרכים (כמות ל-6 מנות):

2 בצלים גדולים

6 גזרים

1 בטטה

דלעת או דלורית

2 שיני שום כתוש

מים רותחים

3 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

כף כורכום

חצי כף כמון

 

אופן הכנה:

  1. מטגנים קוביות בצל בשמן זית בסיר עד להזהבה, מוסיפים את השום וממשיכים לערבב.
  2. מוסיפים לסיר קוביות גזר, דלעת ובטטה ומטגנים מעט.
  3. מוסיפים לסיר מים רותחים עד שכל הירקות מכוסים.
  4. מוספים את התבלינים ומערבבים היטב.
  5. כשהמים מגיעים לרתיחה, מנמיכים את הלבה לאש נמוכה ונותנים לירקות להתבשל 40-50 דקות עד לריכוך.
  6. עם בלנדר ידני טוחנים את המרק (כולל המים) עד לקבל מחית כתומה וחלקה. ניתן לתקן ולהוסיף תיבול לפי הטעם.

אופציה לשדרוג: למי שאוהב- ניתן להוסיף לירקות לפני הבישול גם גמבה שרופה מקולפת לקבלת טעם עשיר ומעושן יותר.

בתאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('f0a1f9d1-b564-4f32-917e-fab363818f4e','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה