מתכון להכנת מרק עוף אסיאתי בדיוק ליום גשום

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('434245fd-e4d1-434f-99c6-bb97191c186c','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('434245fd-e4d1-434f-99c6-bb97191c186c','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

אין כמו מרק טעים ומנחם כדי לחמם בימי החורף את הבית והגוף, בעיקר שמדובר במרק עוף אסיאתי, הנחשב כמנה עשירה, מלאה בכל טוב, וקלה מאוד להכנה בבית. באדיבות המותג הקולינארי מאסטר שף

יחצ מאסטר שף

חומרים ל-4 מנות:

 

100 גרם אטריות אורז מאסטר שף

1 ליטר מרק צח

1 כפית חמשת התבלינים הסינית

2 כפות רוטב סויה

1 גזר חתוך לרצועות דקות

2 גבעולי בצל ירוק פרוסים דק (החלק הלבן והירוק, לחוד)

1 כוס כרוב חתוך דק-דק

אפשר גם:

להוסיף חצי פחית חלב קוקוס לייט מאסטר שף

 

הוראות הכנה:

 

  1. משרים את אטריות האורז במים רותחים 3 דקות עד שהן רכות, מסננים.
  2. מחממים את המרק ומתבלים בחמשת התבלינים וברוטב סויה. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם. לפעמים צריך להוסיף מלח או סויה, זה תלוי במרק. אם רוצים מוסיפים חלב קוקוס.
  3. מניחים בכל קערית רבע מכמות כל אחד מהמרכיבים: אטריות, רצועות גזר, החלק הלבן של הבצל הירוק ורצועות הכרוב.
  4. יוצקים מעל את המרק ומסיימים עם בצל ירוק. מגישים מיד.
  5. אם רוצים אפשר להוסיף נתחי עוף או בקר.

 

בתיאבון J חורף טעים וחמים!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('4dccfee1-98ba-4c88-8973-67a7f6d3dfcd','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה