מתכון להכנת מנה איטלקית מסורתית: קצ'יו א-פפה
12.01.24 / 07:58
קצ'יו א-פפה היא מנה קלאסית מהמטבח האיטלקי, המקדשת את חומרי הגלם שבה - גבינות משובחות. היא פשוטה להכנה, כוללת מעט מאוד מרכיבים וקוצרת מחמאות בשפע. השף האיטלקי, זוכה "מאסטר שף", מסימיליאנו די מתאו שחושף את המתכון הבייתי שלו
קצ'יו א- פפה ( Cacio e pepe)
מצרכים:
חבילת ספגטי 450 גרם
150 גרם פקורינו רומנו מגורר
100 גרם פרמג'אנו רג'אנו מגורר
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כוס מים חמימים 40 צלזיוס
אופן ההכנה:
מטגנים על מחבת על אש נמוכה במשך 4 דקות את הפלפל ושמים בצד (ממשיך להתבשל במחבת ללא אש) .
שמים בבלנדר את המים החמים והגבינות ומערבבים עד שיופיעו גושי גבינה ונוצר קרם שמנת.
מבשלים את הפסטה אל דנטה, מסננים אותה ומוסיפים למחבת עם הפלפל לאידוי ( ללא אש).
מוסיפים את שמנת הגבינה שיצרנו, מערבבים היטב ומגישים.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]