מתכון לדגים חריפים

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4a63d06e-66ed-4142-b94a-9d31715183bc','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('4a63d06e-66ed-4142-b94a-9d31715183bc','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

רשת קפה גרג חולקת מתכון לדגים חריפים (חריימה)

צילום יחצ קפה גרג

רכיבים - מתכון ל-4 אנשים:

 

1/4 כוס שמן זית

5 שיני שום, פרוסות

פלפל ירוק, חתוך לקוביות של 2 ס"מ

פלפל אדום, חתוך לקוביות של 2 ס"מ

2 כפיות גדושות רסק עגבניות

4 עגבניות חתוכות קצוץ דק

1/4 כוס מים

2 כפיות כמון טחון

2 כפיות סוכר

2 כפיות מלח

1 כפית פלפל שאטה גרוס

1/2 קופסת שימורים גרגרי חומוס מבושל

כף גדושה כוסברה טרייה קצוצה

8 יחידות פילה אמנון בטמפרטורת מקרר

 

הוראות הכנה:

 

  • לשים במחבת שטוח ורחב את הרכיבים הבאים: שמן זית, שום ופלפלים חתוכים
  • אחרי טיגון קל להוסיף את רסק העגבניות ולטגן כשתי דקות נוספות
  • להוסיף למחבת את העגבניות הקצוצות, המים, הכמון, הסוכר, המלח, השאטה הגרוס, החומוסים והכוסברה
  • לבשל כ-20 דקות עד להסמכה ולהוסיף את הדגים כשהצד של העור כלפי מטה. לכסות את הדגים ברוטב ולבשל כחמש דקות נוספות
  • לפני ההגשה לקשט במעט עלי כוסברה טריים

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('dc186584-534b-4f72-9937-0156663a8b86','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה