מתכון בייתי, קליל וטעים לסופגניות ללא גלוטן

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4b39beb8-24f3-47f8-b21a-58a97ca71142','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('4b39beb8-24f3-47f8-b21a-58a97ca71142','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

רן בן דוד, הקונדיטור הראשי של רשת ביגה, מעניק מתכון להכנת סופגניות ללא גלוטן, שכל אחד יכול להכין בבית. ... וההצלחה מובטחת. המתכון מעולה, טעים, קל, ומהיר ומומלץ לשוחרי בריאות, חובבי מזון ללא גלוטן או לסובלים ממחלת הצליאק.

צילום אסף לוי

חומרי גלם:

תערובת ללא גלוטן – 500 גרם

סוכר - 75 גרם

שמרים יבשים – 17 גרם

מים – 525 גרם

שמן קנולה – 30 גרם

מלח – 5 גרם

 

הוראות הכנה: יש להכניס לקעת המיקסר את התערובת ללא גלוטן, סוכר ושמרים יבשים ולערבב במהירות נמוכה, תוך כדיי ערבוב יש להוסיף למיקסר את הנוזלים במשך 2 דקות. להוסיף את המלח, לערבב במהירות בנינונית המשך 5 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד.

 

משקל: משקל סופגנייה לפני אפייה, כ-70 גרם כל אחת (כ-16 סופגניות )

 

תנאי אפייה: טמפרטורת אפייה: 205-215 מעלות צלסיוס

זמן אפייה: 11-14 דק'

 

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('689194e5-4efb-4716-9733-3ed26daddad6','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה