מאפינס שוקולד לבן וחמוציות

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('93df38d7-8ce1-4e95-8cd1-1c415f938947','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('93df38d7-8ce1-4e95-8cd1-1c415f938947','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

חברת כרמית חולקת מתכון קל להכנה לאירוח ולפינוק חורפי בבית – מאפינס שוקולד לבן וחמוציות

סטודיו כרמית

מצרכים לכ-15 מאפינס גדולים

100  גרם שוקולד לבן של כרמית

 1/2 כוס שמנת מתוקה

 150 גרם חמאה חתוכה לקוביות

 1 כוס סוכר דמררה

4  ביצים

1  גביע שמנת חמוצה של פעם

1 ו-1/2 כוסות גדושות קמח

2  כפיות אבקת אפיה

2  כוסות חמוציות מיובשות וגם קפואות

1  כוס  שוקולד צ'יפס אגו לבן

 אופן ההכנה:

  1. מביאים שמנת מתוקה לסף רתיחה, מוסיפים שברי שוקולד לבן, ממתינים דקותיים ומערבבים לקרם חלק, מצננים לחלוטין.
  2. במיקסר עם וו גיטרה מערבלים חמאה וסוכר לתערובת חלקה וקרמית.
  3. מוסיפים ביצה, ביצה וטורפים היטב לאחר כל הוספה.
  4. מוסיפים את קרם השוקולד הלבן ומערבלים.
  5. מוסיפים לסירוגין קמח, אבקת אפיה ושמנת חמוצה ומערבלים רק עד שהחומרים נטמעים בתערובת.
  6. מוסיפים את החמוציות והשוקולד הקצוץ ומערבבים בעדינות עד לפיזור אחיד בבלילה.
  7. מסדרים עטרות נייר גדולות בתוך תבנית שקעים, יוצקים את הבלילה לעטרות הנייר ואופים בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ-15 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עטוף פירורים לחים.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('67c086e9-8401-413d-85a6-74769c808ec2','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה