להכין בבית את הצ'יפס הטעים ביותר
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('516a7910-63a9-455f-b2d0-e9a72b16a2f2','/dyncontent/2024/5/1/b7c969b2-484f-4331-bd04-bd9ead8fafb4.gif',17822,'סמי 0524 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('516a7910-63a9-455f-b2d0-e9a72b16a2f2','/dyncontent/2024/5/6/5a911776-e691-4112-b485-28aa508cfd19.jpg',17855,'טכנולוגית 0523 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('516a7910-63a9-455f-b2d0-e9a72b16a2f2','/dyncontent/2024/5/15/d6389806-f1d7-4681-a9a7-852bffff00f1.jpg',17891,'אלקטרה 0524 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})
השף דוד אלחדף, מעניק מספר טיפים להכנת צ'יפס איכותי, נכון וטעים בבית: צ'יפס פריך, רך מבפנים ומתמוסס בפה, ושזוף מבחוץ.
בחרו להכנת הצ'יפס תפוחי אדמה טריים, קשים ובעלי קליפה חלקה – ללא קמטים. בחרו אך ורק תפוחי אדמה גדולים, שיקלו על הקילוף והחיתוך. מומלץ להכין צ'יפס מתפוחי אדמה אדומים, מסוג דזירה, הם מכילים כמות גבוהה של עמילן, הם שומרים על המרקם והם גם מחזיקים מעמד זמן רב יותר.
- להכנת הציפס המושלם מומלץ לחתוך ולבשל במים את תפוחי האדמה עד רכות ולקרר היטב טרם הטיגון. ניתן להכין צ'יפס "דל קלוריות" בסיר בישול – ללא טיגון.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c95b351c-30a8-4b5c-93fa-ad9e211fefab','/dyncontent/2024/5/1/490c2377-284e-4da5-8be4-3136246574d4.jpg',17827,'תמוז 0524 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('c95b351c-30a8-4b5c-93fa-ad9e211fefab','/dyncontent/2024/5/12/ee37cad6-a98b-4394-9d4a-04fd731542e7.gif',17870,'פאלאס 0524 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
|
|
|
|