יום שוקולד החלב הבינלאומי: מתכון למוס שוקולד!

$(function(){setImageBanner('f29fb8d8-4c24-4e1e-9f1f-e7298fbdbe32','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

לכבוד יום שוקולד החלב הבינלאומי אנחנו מביאים לכם מתכון קל ופשוט להכנת מוס שוקולד חלב טעים במיוחד, קינוח מתוק שתוכלו להכין בקלות!

היום, 28 ביולי, מציינים ברחבי העולם את יום שוקולד החלב הבינלאומי! לכבוד היום המתוק החלטנו להביא לכם ב'באר שבע נט' קינוח קל וטעים למוס שוקולד אוורירי על בסיס שוקולד חלב משלושה מצרכים בלבד.

מצרכים

200 גרם שוקולד חלב

מיכל שמנת מתוקה

4 ביצים

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. ממיסים במיקרו את שוקולד החלב יחד עם השמנת המתוקה בפולסים של 30 שניות עד לקבל קרם מבריק. חשוב לערבב בין לבין
  2. מפרידים את הביצים בשתי קערות לחלבונים וחלמונים
  3. מקציפים את החלבונים במיקסר עד לקבל קצף יציב
  4. מערבבים את החלמונים עם תערובת השוקולד וטורפים היטב
  5. מעבירים 2-3 כפות מקצף החלבונים לתערובת השוקולד והחלמונים ומערבבים
  6. לאחר מכן מעבירים את תערובת השוקולד לתוך קערת קצף החלבונים ומערבבים בתנועות עטיפה בעדינות עד שהשוקולד נטמע
  7. מעבירים את תערובת המוס לכוסות הגשה מתאימות (ניתן להגיש בכוסות קינוח קטנות או בכוסות יין גבוהות) ומעבירים למקרר להתייצבות
  8. ניתן לשדרג את המוס ולגרד מעל עם פומפייה גילגולי שוקולד חלב/מריר

בתיאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('440e2d3b-89a7-4515-b5ca-3b0054f4a89b','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה