הפנקייק ההולנדי

הכי כייף לפתוח את הבוקר בחופש הגדול בפנקייק מתוק הפנקייק ההולנדי הוא פנקייק אחר שישאיר לכם טעם של עוד בפה . צפו בסרטון והכינו בעצמכם
$(function(){setImageBanner('8c04da14-9b7f-45c5-848a-b8eac36611ea','/dyncontent/2024/3/21/f5c6fbf4-2749-4549-8c62-2139dbde48d2.jpg',17667,'עע יעדים 0324 אייטם',300,100,false,43237,'Image','');})

רכיבים למתכון לפנקייק הולנדי:

ביצים - 3 בטמפרטורת החדר (השרו אותן במים חמימים למשך 5 דקות)

קמח - ½ כוס חלב מלא - ½ כוס בטמפרטורת החדר (חממו במיקרוגל למשך 15 שניות)

סוכר - 1

כף תמצית וניל

1 כפית מלח 

קמצוץ אגוז מוסקט 

קמצוץ (אפשרי) חמאה 

3 כפות (לא מלוחה) פירות יער 

להגשה  אבקת סוכר 

 אופן הכנת המתכון לפנקייק הולנדי:

חממו את התנור מראש ל-220 מעלות.

הניחו בתוך התנור מחבת שמתאימה לחימום בתנור (למשל מברזל יצוק) וחממו אותה למשך 8 דקות.

בינתיים, ערבלו בבלנדר את הביצים, הקמח, החלב, הסוכר, המלח, אגוז המוסקט, והווניל למשך 30 שניות על מהירות גבוהה, עד שמתקבלת תערובת חלקה.

באמצע הערבול, גרדו את קירות קערת הבלנדר והמשיכו לערבל עוד, כדי לוודא שכל הרכיבים יתאחדו כמו שצריך.

הוציאו בזהירות את המחבת מהתנור בעזרת כפפות לתנור, שימו עליה 3 כפות חמאה וודאו שהיא מכסה את כל המחבת – כולל הצדדים. החמאה צריכה כבר עכשיו לבעבע.

הוסיפו את התערובת שהכנתם למחבת ואפו למשך 16-18 דקות, עד שהפנקייק נהיה אוורירי וקצוותיו חומים-זהובים.

הוציאו בזהירות את המחבת מהתנור עם כפפות לתנור, הוסיפו פירות יער או אוכמניות לבחירתכם, פזרו אבקת סוכר והגישו מיד. בתיאבון!






אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 

$(function(){})
x