המבורגר חלומי עם פטריות בשילוב איולי כמהין

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('232b1d63-380f-4fa3-969a-c1d773429dde','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('232b1d63-380f-4fa3-969a-c1d773429dde','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

מי שרוצה להפתיע בחג השבועות עם מתכון מקורי ומנצח, להלן מנה עיקרית חגיגית ויפה ומתאימה לשולחן החג:

שף אילן פנחס, השף הראשי של רשת מסעדות ההמבורגר המובילה BBB, מעניק מתכון להמבורגר חלומי ופטריות בשילוב איולי כמהין.

חלומי המבורגר- צילום גליה אבירם

המבורגר חלומי ופטריות עם איולי כמהין, מתכון ל- 6 מנות.
מרכיבים לקציצה:

  • 5 ביצים.
  • 15 פטריות פורטובלו בינוניות חתוכות גס (250 גרם).
  • 15 פטריות שמפיניון בינוניות חתוכות גס (250 גרם).
  • חצי בצל סגול קצוץ דק (100 גרם).
  • 250 גרם גבינת חלומי מגורדת.
  • חצי כוס קמח (100 גרם).
  • שן שום אחת קצוצה.
  • ענף אחד של בצל ירוק קצוץ דק.
  • 2 כפיות שטוחות מלח (10 גרם).

אופן הכנת הקציצה:

בקערת ערבוב טורפים את הביצים היטב ומוסיפים את כל המוצרים מלבד הקמח ומערבבים.

 

לאחר שהמסה אחידה מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבבים עד שיוצאת מסה אחידה וטיפה דביקה.

מניחים את המסה בתבניות סיליקון בצורה המבורגר, ואופים בתנור ,שחומם מראש ל180 מעלות, למשך 10-15 דקות או השחמת הקציצה.

עם הוצאת הקציצות מתנור יש להוציא מתבנית הסיליקון למניעת לחות.

 

 

מרכיבים לאיולי כמהין-

  • 250 גרם מיונז הלמנס (קופסא קטנה)
  • חצי כף מחית פטריות כמהין שחורות.
  • חצי כף חרדל דיג'ון גרגירים.
  • קורט פלפל שחור גרוס.
  • 5 זיתי קלמטה קצוצים דק

 

אופן הכנת האיולי-

מערבבים בעזרת מטרפה עם המרכיבים עד להתחברות עם המיונז, חשוב לא לערבב יותר מידי שהמיונז לא יתפרק.

 

מרכיבים להרכבת הלחמנייה-

  • 1 לחמניית המבורגר, עדיף מקמח מלא.
  • 1 קציצת חלומי פטריות.
  • כף איולי כמהין.
  • עלה אחד של חסה.
  • 4-5 פרוסות מלפפון חמוץ.
  • 2-3 פרוסות חטיף ציפס בטטה( מומלץ מאוד לא חייב).

 

הרכבת ההמבורגר-

צורבים את הקציצה על מחבת חמה עד להשחמה, ניתן גם על גריל פחמים.

על בסיס הלחמנייה מורחים את האיולי ומעליו מניחים את החסה והמלפפון החמוץ.

שמים את הקציצה הצרובה ומפזרים את החטיף בטטה מעל.

 

בתאבון!!!

 

חג שבועות שמח !

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('49196103-0996-49b0-985e-f0693f66fe85','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה