ארוחת נודלס בסיר אחד

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('13170309-0098-4a90-af0a-3eee2425ebbf','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('13170309-0098-4a90-af0a-3eee2425ebbf','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

המותג מאסטר שף מציע מתכון קל ונפלא, שילדים ישמחו להכין ביחד עם ההורים וגם ישמחו לאכול באהבה- ארוחת נודלס בסיר אחד!

הנודלס מתבשלים ברוטב חלב קוקוס, מתובל בצ׳ילי וטריאקי, עם עוף וירקות פריכים.

מאסטר שף מנת נודלס צילום נמרוד סונדרס

חומרים ל-4 מנות:

 

1 חבילה נודלס חיטה להקפצה מאסטר שף

300 גרם חזה עוף פרוס לפיסות בגודל ביס

2 כפות רוטב סויה מאסטר שף

1 פחית קרם קוקוס מאסטר שף

4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק מאסטר שף

2 כפות טריאקי מאסטר שף

2 בצלים ירוקים פרוסים (בחלק הלבן משתמשים בהתחלה ואת הירוק שומרים לחוד, להגשה)

1 גזר חתוך לרצועות דקות

1 כוס רצועות דקות של כרוב

1 כוס תירס מאסטר שף

 

הכנה:

 

  1. משרים את פיסות העוף ברוטב סויה.
  2. בווק גדול (או סיר רחב ונמוך שוליים) מביאים לסף רתיחה חלב קוקוס עם צ׳ילי וטריאקי.
  3. מוסיפים את הנודלס עם כוס מים רותחים, מערבבים יחד, מכסים ומבשלים 2 דקות עד שהנודלס מתרככות. מוסיפים ירקות ופיסות עוף, מערבבים ומבשלים עוד מספר דקות עד שהאטריות רכות וצבעו של העוף מלבין.

 

מגישים עם בצל ירוק מעל, לצד צ׳ילי או טריאקי שכל אחד יכול.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('4e902ddf-7c9b-4bed-bcac-55e918374b9f','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה