אוכל של פסטיבל

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b974adab-b26b-4942-8914-9ba6ed70e642','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('b974adab-b26b-4942-8914-9ba6ed70e642','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

ברשות לפיתוח הנגב סיכמו בהצלחה את פסטיבל האוכל שנערך בבאר שבע

שלומי נומה, רוביק דנילוביץ' ומשה מוריוסף | צילום: דיאגו מיטלברג

בשבוע שעבר התקיים לראשונה פסטיבל eat&drink, פסטיבל האוכל הגדול בבאר שבע. הפסטיבל התקיים ביוזמת הרשות לפיתוח הנגב במסגרת שדרת הפסטיבלים בנגב ובשיתוף עיריית באר שבע וחברת כיוונים.

אלפי מבקרים הגיעו לפסטיבל שהציע מגוון שילובים חדשים ומרגשים של אוכל ושתייה וכלל מתחם סטריט פוד חדשני, עם שלושה מטבחי ענק פתוחים בהובלת השף אבי ביטון, שיצר עשרות מנות שף ששמו דגש על טרנדים קולינריים ונמכרו במחיר סמלי. בנוסף, הציג הפסטיבל שוק ססגוני שהציע את מיטב המרכולת של עוטף עזה.

בין המבקרים הרבים נצפו גם ראש עיריית באר שבע, רוביק דנילוביץ׳, מנכ״ל הרשות לפיתוח הנגב, משה מוריוסף ומנכ״ל חברת כיוונים, שלומי נומה.

מוריוסף, ציין: "שדרת הפסטיבלים בנגב יצאה לדרך עם מגוון הופעות, אירועים ופעילויות עבור תושבי הנגב מתוך תפיסה כי גם לתושבי הנגב מגיע ליהנות מהופעות איכותיות שעלותן עבור רשות מקומית היא לרוב בלתי אפשרית. לפסטיבל האוכל הגיעו אלפי תושבים מבאר שבע וישובי הסביבה. אני שמח שאנו מפשרים לתושבים ליהנות מתרבות ישראלית איכותית ללא עלות".

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('00562547-7f91-4ba1-a9f6-7506d29736ac','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה