יש חצי גמר: הפועל באר שבע/דימונה ניצחה בקלילות ושייטה אל השלב הבא
26.03.25 / 12:39
ניצחון על נס ציונה, 64:56, מביא את הקבוצה לחצי גמר הפלייאוף בליגה הלאומית. שני פרידמן אמרה בסיום המשחק: "נעבוד קשה, נלחם כל דקה"

קבוצת כדורסל הנשים של הפועל באר שבע/דימונה העפילה אמש (ג') לשלב חצי גמר פלייאוף העלייה לליגת העל בכדורסל, לאחר שניצחה את נס ציונה 64:56 במשחק השני ברבע הגמר. הניצחון מגיע אחרי מאבק מול הקבוצה המארחת, שכאמור הפסידה גם בשבוע שעבר.
הקלעיות המובילות לקבוצה היו גל כהן ואופק טלקר, עם 11 נקודות כ"א, בעוד שזילין הוסיפה 10 נקודות. כנעאן תרמה 8, ותמר כהן, נחמה, יובנוביץ' ובייקו סיימו עם 6 נקודות כ"א. קונטס תרמה 4 נקודות, מה ששילב את כל השחקניות בתצוגה קבוצתית מרשימה. אגב, טלקר נפצעה בסיום המשחק הקודם והיה ספק גדול בנוגע להשתתפותה, אך לבסוף היא קיבלה את האישור לשחק מהצוות הרפואי וסיימה כאמור כקלעית המובילה (בשיתוף עם כהן).
בסיומה של סדרת רבע הגמר, הפועל באר שבע/דימונה תתמודד בחצי הגמר מול היריבה שתעלה משני משחקי רבע הגמר בין אליצור יבנה לאס"א ירושלים, כאשר הסדרה בין השתיים עומדת על תיקו 1:1.
מאמנת הקבוצה, שני פרידמן, התייחסה לניצחון ולאתגרים הצפויים בהמשך: "היה משחק קשה. נס ציונה נתנה לנו פייט רציני ולא ויתרה עד השנייה האחרונה. זה לא היה יפה, אבל אני שמחה שידענו ברגעים הנכונים לבוא, לנצח ולקבל את ההחלטות הנכונות. פלייאוף זה סיפור אחר לגמרי, עם אגרסיביות ומוכנות. יש לנו קבוצה צעירה, אבל יש גם שחקניות ותיקות שיביאו מהניסיון שלהן. אני בטוחה שנלך עד הסוף, נלחם בכל משחק, 40 דקות."

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
