חודש יפן במסעדת קמפאי באר שבע: קולינריה ואמנות יפנית בלב הנגב
28.08.25 / 16:30
פסטיבל מיוחד יתקיים במהלך ספטמבר במסעדה הבאר שבעית, עם תפריט ספיישל של השף דרור שושן, מיצגי אוריגמי, קימונו ומניפות ענק שיטיסו את הסועדים הישר לטוקיו

מסעדת קמפאי בבאר שבע פותחת את ספטמבר באווירה יפנית חגיגית עם פסטיבל "חודש יפן" – שילוב מרהיב של טעמים אותנטיים ואמנות מסורתית, שצפוי להפוך את החוויה הקולינרית למסע תרבותי של ממש.
החל מה־1 בספטמבר ועד סוף החודש יוגש במסעדה תפריט ספיישל מיוחד, פרי יצירתו של השף דרור שושן, הנחשב לאחד ממובילי המטבח האסייתי בישראל. התפריט כולל מנות מקוריות המשלבות חומרי גלם יפניים ואסתטיקה מוקפדת – בהן בלופין טונה טרטר, ניניקו המאצ'י (סשימי ילוטייל יפני), טאטאקי סינטה, דנבר קאט ברוטב יקיטורי, שינג'וקו סלמון רול וצ’יראשי סושידון עשיר.

לצד הארוחה, הקהל ייחשף למיצגי אוריגמי מרהיבים, דגמי קימונו מסורתיים, מניפות ענק ותפאורה ייחודית שתשווה לאולם המסעדה מראה קסום, המזכיר ביקור קצר בטוקיו.
השף דרור שושן מסביר: “רציתי להביא לבאר שבע חוויה כוללת – טעמים, צבעים ואסתטיקה יפנית אמיתית. זהו חגיגה קולינרית שלמה לכל החושים.”
📍 מסעדת קמפאי, חיל ההנדסה 1 באר שבע
📞 להזמנות: 08-665-5999
🌐 אתר: kampai.co.il
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
