כפרה בר אנד טאפס בבאר שבע משדרגים

$(function(){setImageBanner('0978d4e9-66dc-4df0-8d0c-ad1c0cfb06b0','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,33042,'Image','');})

חדש בכפרה בר אנד טאפס בבאר שבע: מתיחת שעות פעילות, השקת תפריט ארוחות בוקר ובראנץ', וגם, תפריט אוכל חדש מאת השף יוסי נחמן

כפרה בר וטאפאס ברחוב סמילנסקי הציורי בעיר העתיקה בבאר שבע, מרחיב את שעות פעילותו והחל מהשבוע תפעל המסעדה כבר החל משעות הבוקר לארוחות בוקר וארוחות בראנצ'ים אבל יש לנו גם בשורה לבלייני הלילה – גם תפריט הערב והליל של כפרה מתחדש במנות חדשות.

מהתפריט החדש של כפרה. צילום: גליה אברהמי

על המטבח ויצירה בכפרה  מנצח השף יוסי נחמן, שמוביל את מסעדת כפרה כבר מעל שנה.

יוסי עבד עבר במסעדות כמו רפאל, פסטל, נורמן  ובאנגאלייר בעלת 2 כוכבי מישלן הצרפתית.

יוסי נחמן: "התפריט החדש של כפרה מתבסס על חומרי גלם מקומיים עונתיים ממיטב הספקים. התפריט משלב מטבח ישראלי, טוניסאי וערבי ויש בו פאזל של זיכרונות ילדות קולינאריים מבית סבתי וטכניקות שלמדתי בתחנות הקולינאריות בהן עברתי". 

בתפריט ארוחת הבוקר ובראנץ' שיוגש בשעות 9:00-15:30 ניתן לראות בו מנות כמו ארוחות בוקר עם ביצים לבחירה בלווי סלסלת מאפים (2 סוגי לחם מחמצת ומקל פרמז'ן מוגש עם חמאה מלוחה), שתייה טבעית/ שתייה חמה (אופציה למוסקטו/מימוזה ב 5₪ בלבד), סלט מהגינה של נחמן וחמישה מאזטים (צזיקי, סקורדליה, קינואה ובורגול, זיתים, סלט טונה) 69 ₪ ומנות בוקר כמו קרואסון חמאה וסלמון מעושן גבינת שמנת, שמיר, מלפפון ורוקט 54 ₪, בנדיקטוש בריוש, בייקון טלה, קורנביף, ביצה עלומה ורוטב הולנדז מוגש עם סלט קטן 62 ₪, אגס Ocean בריוש, שרימפס, חמאה, עירית, ביצה עלומה ורוטב הולנדז מוגש עם סלט קטן 62 ₪, שקשוקה של סבתא הלן עגבניות ופלפל חריף שרופים עם לימון כבוש, שום קונפי, פטרוזיליה וביצים, לאבנה/טחינה/זיתים, מיני חלה וסלט קטן 58 ₪ ועוד מנות בוקר נוספות וגם מנות כמו סטייק&אגס200 גרם סטייק בקר, ביצי עין, סלט רוקט, צנוניות ובצל סגול ופטאטס 72 ₪, אינגליש ברקפסט ביצי עין, פורטבלו צלויה, עגבנייה צלויה, שעועית מבושלת, נקניקיות מרגז' של סרוסי ולחם קלוי 62 ₪ ועוד 17 מנות שתוגשנה מדי יום החל מ 9:00 ועד  15:30 ובימי שישי כבר החל משעה 8:00.

מהתפריט החדש של כפרה. צילום: גליה אברהמי

בתפריט הערב והלילה החדש שמוגש כל ערב החל משעה 19:00 ואל תוך הלילה, ניתן יהיה לראות מנות חדשות כמו למשל מולים באריסה ויוגורט 150 גרם מולים טריים, אריסה פיקנטית, כוסברה, יוגורט צאן ומיני חלה 69 ₪, מנה טבעונית כמו טרטר ירקות ב"קן" קולורבי, זוקיני, מלפפון, דלעת, סלק ונענע ב"קן" כרישה ווינגרייט מנדרינה וג'ינג'ר עם קרקר הודי 38 ₪, מחבת פטריות פטריות צלויות בחמאה, יין לבן, שום, כמהין, פטרוזיליה, שמנת וציר פטריות 48 ₪, קובנייה פילה בקר בורגול, נענע, צ'ילי, צלפים, צנוברים קלויים, צ'יפס שום, נבטי אפונה, יוגורט אריסה ובריוש 54 ₪ ועוד מנות רבות שמחולקות לקטגוריות של מהדייג, מהירקן ומהקצב.

ומנות עיקריות כמו חדשות כמו לזניית סרטנים ושרימפס לזנייה פתוחה בעבודת יד של שרימפס, קלמרי ובשר סרטנים, כוסברה, בביסק פירות ים 92 ₪, פאייה פירות ים תבשיל ספרדי של אורז, קלמרי, שרימפסים, מולים וסרטן רך שריון בפפריקה מעושנת, זעפרן וכוסברה 89 ₪, ביף בורגר בשר אנטריקוט, חסה, עגבנייה, בצל סגול, מלפפון חמוץ ואיולי שום קונפי 64 ₪ ועוד מנות רבות הכוללות פסטות עבודת ים, מגוון בשרים, דגים ופירות ים.

מהתפריט החדש של כפרה. צילום: גליה אברהמי

התפריט החדש שזור במנות צמחוניות וטבעוניות לטובת מבלים עם בחירות אישיות שאנו מעוניינים לפגוש גם בכפרה בר אנד טאפס.

לצד כל החדשות הקולינאריות ניתן למצא בכפרה בר אנד טאפס תפריט אלכוהול, יינות וקוקטיילים רחב כיאה למקום המתגאה בסצינת הערב והלילה שלו.

כפרה בר אנד טאפס, רחוב סמילנסקי 25, באר שבע. טלפון -  08-665-4854

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('e2ee55bb-041a-4ad5-903f-20b37cbcabe3','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,33044,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה