היכונו: סיורי 'קסם המדבר' בשוק העירוני חוזרים!
24.07.25 / 14:26
היכונו לסיורי "קסם המדבר" החדשים בשוק העירוני בבאר שבע בחודש אוגוסט. התיירות הבדואית בנגב חוזרת עם סיורים בשוק העירוני בבאר שבע עם מותג התיירות הבדואי, "קסם המדבר" וחברת "ייעדים" באר שבע, המשיקות סיורי קיץ בדואיים בשוק העירוני המתחדש בבירת הנגב:

במהלך חודש אוגוסט ובמחיר מפתיע - קסם השוק הבאר-שבעי מתגלה בימי שישי עם המוזיקה, הריחות והטעמים הקסומים מיד לכל מי שמגיע לבקר. השוק המתחדש עובר בימים אלה תהליך חידוש משמעותי, הצפוי להתגבר בתקופה הקרובה. הכינו את עצמכם לסיורים מרתקים וטעימים כאחד.
בין הפתעות הרבות שעוד צפויות למבקרים מתגלה לו קסם מדברי של ממש, סיורי אוכל ומטעמים המחברים את המבקרים לסיפור ולנשמה של הנגב, בהובלת נשים בדואיות מקומיות. הסיור האותנטי המלא בטעמים הוא מסע חוויתי, בו משתלבים ניחוחות המדבר, טעמי התרבות ומסורת מקומית.

בסיור המוצע תכירו את אורח החיים הבדואי העכשווי, תיחשפו לסודות המטבח המדברי – ביניהם שיטות שימור חומרי גלם, שימוש בתבלינים, תשתו קפה מסורתי ותתענגו על המתוקים הבדואיים. תיחשפו לסיפורים נשיים מעוררי השראה, תתנסו במלאכת היד ובשימוש בטקסטיל. תוכלו גם לטעום, על הדרך, מכל טוב השוק: פיתות סאג' עם לבנה, זיתים מתובלים, מעמולים מתוקים, תמר הינדי וקפה מר מסורתי. נוסף על כך כל משתתף יקבל מארז אישי שיאסוף לאורך הסיור, עם גבינת עפיק, חליטה מדברית, סבון בעבודת יד ועוד.
הסיור הוא בתמיכה של האגף לפיתוח כלכלי בחברה הבדואית, משרד החקלאות, אשכול נגב מערבי ומזרחי והרשות לפיתוח הנגב. במחיר של 40 שקלים למשתתף תקבלו קסם, נשמה ואווירה שרק השוק יודע לספק.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
