המטבח החכם מגיע לדרום: יום עיון מעורר השראה למעצבות הפנים בבאר שבע
28.12.25 / 19:20
קהילה, סטייל ומקצועיות: מתחם "דיזיין פלוס" וחברת "ניגא" אירחו עשרות מעצבות פנים מהדרום ליום עיון שהוקדש לחידושים האחרונים בתכנון המטבח המודרני. לירון נאור, מנכ"לית המתחם: "מספקים למעצבות מקום לצמוח ולהתפתח מקצועית"
עולם העיצוב בדרום ממשיך להתפתח: השבוע אירח מתחם "דיזיין פלוס" בבאר שבע יום עיון ייחודי שנועד להעניק כלים מקצועיים והשראה למעצבות הפנים הפועלות באזור. האירוע, שהתקיים בשיתוף פעולה עם חברת "ניגא" – מהחברות המובילות במוצרי איכות למטבח ולאמבט – הפך למפגש פסגה של נשות המקצוע מהדרום.
במרכז היום עמדה הרצאתה של הדר סייג, מנהלת קשרי אדריכלים בחברת "ניגא". סייג סקרה בפני המשתתפות את הסטנדרטים הבינלאומיים לתכנון מטבח מודרני, בדגש על שילוב בין אסתטיקה לפרקטיקה חכמה. המעצבות נחשפו לחומרים מתקדמים ופתרונות מהפכניים שהופכים את המטבח הביתי לחכם ויעיל יותר מאי פעם.
מעבר לידע התיאורטי, המפגש שימש כפלטפורמה ליצירת קשרים (Networking) ודיון בצרכים הייחודיים של המעצבות בדרום. המשתתפות הדגישו את החשיבות שביצירת קהילה תומכת המקדמת שיתופי פעולה מקומיים.
לירון נאור, מנכ״לית מתחם "דיזיין פלוס", בירכה את המשתתפות ואמרה: "אנו גאים להוביל יוזמה שמחברת בין המעצבות בדרום ומספקת להן מקום לצמוח ולשתף. יום העיון הוא חלק מהמסורת שלנו לקדם חדשנות והשראה באזור. המטרה שלנו היא להעניק חוויה מעשירה שתשדרג כל פרויקט עיצובי ותעזור למעצבות ליצור את 'מטבחי החלומות' עבור לקוחותיהן".
יום העיון סימן פעם נוספת את מתחם "דיזיין פלוס" לא רק כמרכז קניות, אלא כמוקד ידע וקהילה עבור אנשי המקצוע המובילים בתחום עיצוב הבית בנגב.
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
