בקפיטריות בקמפוס בן גוריון מעודדים צריכה ירוקה יותר
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('1932d212-3048-4c58-876e-3895eba62bfb','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,33743,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('1932d212-3048-4c58-876e-3895eba62bfb','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,33743,'Image','');},7]]);})
הכירו את פרויקט סימול טביעת הרגל הפחמנית של המנות באוניברסיטה! מעכשיו, סטודנטים יוכלו לדעת מה ההשפעה של ייצור המנה על הסביבה ולעשות את הבחירה הנכונה עבורם. את הפרוייקט הובילה הדס טלמור, מנהלת הפרויקטים של ארגון קמפוס ירוק באוניברסיטה
המושג "טביעת רגל" לא מדבר על השובל שמשאירות כפות הרגליים שלנו אלא על מדד שמתייחס להשפעה של בני האדם על הסביבה ביחידות של פליטות גזי חממה (כן כן, אלה שאתם.ן תמיד שומעים בהקשר רע) גזי חממה משמרים טמפרטורה גבוהה על פני כדור הארץ על ידי מניעת פליטה יעילה של חום מהכדור. לכל פעולה שבני האדם עושים יש "טביעת רגל פחמנית" מסוימת, וברגע שמודעים לנושא- ניתן לבחור לפעול אחרת ולצמצם את ההשפעה האישית שלך על הסביבה
אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected]
$(function(){setImageBanner('c557d270-2932-45c4-b1f4-4bf85e391742','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,33745,'Image','');})
|
|
|
|