צפוף במטבח? הרצאה של שעה תפנה לכם מקום

$(function(){setImageBanner('db1acfd7-d897-474f-8637-928b203feb2a','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,39323,'Image','');})

בניית מטבח חדש הוא תהליך חשוב שתוצאותיו יישארו אתכם שנים רבות. אז איך יכול להיות שישנם תהליכים בתכנון שאתם בכלל לא מודעים אליהם? כיצד לתכנן ולעצב את המטבח בצורה שתתאים לצרכים שלכם? ארז קורצמן מחברת בלורן מגלה את סודות אחסון ומזמין אתכם להרצאה פתוחה בטרקלין האדריכלים והמעצבים בדיזיין פלוס.

בשנים האחרונות הפך חלל המטבח למרכז ההתרחשות המהותי ביותר בבית . השינוי בתפיסה הביא גם לשינוי מבני בו נפרצו גבולותיו והוא נפתח אל עבר הסלון ופינת האוכל והיום לרוב הוא נחשב כחלק מהם. עצם פתיחתו הובילה לחשיבות הסדר בו, מכיוון שכיום הוא גלוי מכל זווית ראייה בחלל המרכזי של הבית. בנוסף, הגידול במגוון תוכניות הבישול ועליית ההתעניינות בהן,  העלו את רמת המומחיות של כלל האוכלוסייה והזמן הממוצע אותו מבלה הצרכן במטבח כמו גם מגוון הכלים בהם הוא משתמש, שינוי שדרש יותר מקום אחסון לשלל כלי הבישול.

אחסון יעיל יותר אינו מחייב רק שיפוץ מבני, אלא ייעול הסידור בחלל המטבח, תוך ניצול מקסימלי של מקומות האחסון הקיימים. התהליך הראשוני דורש חשיבה על הצרכים ואופי הבישול והעבודה במטבח זאת בכדי לייצר חלל עבודה פונקציונלי ונוח.

אין מקום לצלחות? המטבח מרגיש צפוף מדי ואי אפשר למצוא כלום? מאז ומעולם בעיית האחסון הייתה סוגיה חשובה ורלוונטית בבית, בעיקר במטבח. כדי לעבוד במטבח בצורה נוחה ונכונה, יש להימנע מפתרונות אחסון שיגרמו לכם להתכופף, לכרוע או לטפס. לדוגמה: העדיפו יחידת מגירות על פני מדפים בארונות התחתונים במטבח, או רכזו את תכולת המטבח אשר אתם משתמשים בה באופן שוטף באזור הנגיש ביותר – מתחת לשיש.

הסתכלו על הפריטים שיש לכם במטבח ונסו לחשוב אלו מהם נמצאים בשימוש בתכיפות גבוהה ואלו מהם בשימוש בתכיפות נמוכה. לאחר מכן, מקמו את הפריטים אשר נמצאים בשימוש יומיומי במגירות הנגישות ביותר מתחת למשטח העבודה (שיש). את הפריטים שמשתמשים בהם הכי פחות מקמו בחלק העליון ביותר והתחתון ביותר של המטבח.

עושים סדר במטבח. צילום: BLUM

כיום מוצעים מגוון רחב של פתרונות המאפשרים תכנון מטבח יעיל ומאורגן שיוביל לחסכון ולניצול יעיל של החלל ויאפשרו לכם עבודה נוחה לאורך זמן תוך שמירה על מראה וסדר.

אם ברצונכם  לדעת כיצד לתכנן ונצל נכון את חללי האחסון במטבח,  תוכלו להצטרף להרצאתו של ארז קורצמן וללמוד על שיטת 'דינמיק ספייס'- חלוקת המטבח ל-5 אזורים וסידורם בהתאם. כיצד יש לבחור את המגירה הנכונה לכל חלל ולכל צורך, וכן פתרונות למטבחים ורהיטים ללא ידיות. בנוסף יוצגו מגמות עיצוביות וחומרי גלם חדשניים מרחבי העולם לחזיתות רהיטים ומטבחים וחיפויי קירות בעיצוב אישי.

קורצמן, נציג חברת Blum (בלורן), מתמחה בטכנולוגיה למטבחים המאפשרת תנועה איכותית וניצול יעיל ומקסימלי של שטחי האחסון. בשילוב קרן גורן, אמנית רב-תחומית, מעצבת תחום הזכוכיות והעץ בבלורן. בוגרת בצלאל במחלקה לתקשורת חזותית, ירחיבו במשותף על החומרים והמגמות הבולטות בתחום.

 

ההרצאה תתקיים ב-26/01/17 בשעה 10 ופתוחה לקהל הרחב

כל ההרצאות ברישום מקדים לטרקלין האדריכלים והמעצבים ,

בטלפון:  08-6659347

Design+  דרך חברון 48 , באר שבע

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('ace3adcb-ecb5-4391-83cc-746701ec729d','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,39325,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה