$(function(){setImageBanner('671c429f-a91d-4c15-96ef-4f00fdab6200','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,39323,'Image','');})

חברת הרבלייף מציעה את הגרסה המשופרת והבריאה להכנת מלאבי עשיר בחלבון , עם סירופ פטל על בסיס תה , מתוך ספר מתכוני הבריאות של הרבלייף: "מבשלים דרך חיים", הכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים.

מלבי (2 מנות)

רכיבים:

½ ליטר חלב דל שומן

¼ כוס קורנפלור

2 כפות מדידה אבקת פורמולה 1 וניל/ וניל למהדרין

1 כפית דבש

½  כפית תמצית וניל

 צילום דן פרץ

לסירופ פטל:

½  כפית תה צמחי נמס פטל

1 כפית דבש

¼ כוס מים

 

להגשה:

1 כף גרגרי רימון 

1 כף שבבי קוקוס קלויים במחבת יבשה עד להזהבה

1 כף פיסטוקים קלויים במחבת יבשה עד להזהבה, טחון דק

 

אופן ההכנה:

  1. מניחים 1 כוס חלב ואת הקורנפלור בסיר ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהקורנפלור נמס וללא גושים.
  2. מוסיפים את החלב הנותר, אבקת הפורמולה, הדבש ותמצית הווניל ומבשלים תוך כדי ערבוב עד לתערובת סמיכה ומבעבעת.
  3. מחלקים את המלבי לכוסות הגשה ומצננים במקרר.
  4. להכנת הסירופ, מניחים את המים, הדבש והתה הנמס בסיר קטן ומביאים לרתיחה. מבשלים  2 דקות ומסירים מהאש. מצננים לחלוטין.
  5. יוצקים כפית של הסירופ מעל המלבי. מפזרים גרגרי רימון, שבבי קוקוס ופיסטוק טחון ומגישים.

קק"ל

חלבון, גרם

פחמימה, גרם

שומן, גרם

326

14

47.6

9.7

(ערכים תוזנתיים למנה אחת)

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('aac8f5eb-6f18-49fa-8aa6-e22717eb6dbd','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,39325,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה