איך בוחרים שירותי קייטרינג?

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e011918b-e1b3-4ad8-b6e5-7ff25bd64310','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,39323,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('e011918b-e1b3-4ad8-b6e5-7ff25bd64310','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,39323,'Image','');},7]]);})

רוב האירועים שנערכים בימינו כוללים כיבוד. למעשה, בחלק גדול מהמקרים, גם באירועים הפרטיים וגם באירועים העסקיים, הארוחה היא מרכיב מרכזי ובוודאי אחד הגורמים המשפיעים ביותר על שביעות הרצון של האורחים. בהתאם כדאי להקדיש תשומת לב רבה לבחירת שירותי הקייטרינג, ובפרט לבחון את הפרמטרים הבאים:

pixabay

סגנון

יש אינספור חברות קייטרינג. הדרך הטובה ביותר לבצע סינון ראשוני היא על-פי הסגנון הרצוי של הארוחה או הכיבוד. אם למשל אתם מתכננים אירוע חלבי, כדאי לחפש חברה שמתמחה בכך, ואם הכיוון המועדף הוא פינגר פוד – חברה שאמונה על ייצור מטעמים שנאכלים בידיים. באופן דומה כדאי לקבוע כבר בשלב ראשוני מה יהיה סגנון הארוחה: איטלקי, אסיאתי, פיוז'ן וכו'.

המלצות

עוד מסננת חשובה היא המלצות של לקוחות. אם אתם מכירים באופן אישי אנשים שהזמינו שף לאירוע ונהנו מאוכל משובח, כדאי להתייעץ איתם. גם רשתות חברתיות יכולות להיות מקור טוב להמלצות, בתנאי שהן מגיעות מאנשים שאתם סומכים עליהם (גם אם אין היכרות אישית). בכל מקרה כדאי לא להסתפק בהמלצה כללית, אלא להתעמק בפרטים – עד כמה האוכל היה טעים, האם הוגש בשפע, איך הייתה רמת השירות, האסתטיות של כל מנה וכו'.

יציבות

שיקול נוסף בבחירת חברת קייטרינג הוא הוותק של כל חברה. ותק פירושו ניסיון ולכן יכולת להתאים את הארוחה לכל אירוע ולכל קהל יעד. הניסיון גם מבטיח מענה מהיר לכל בלת"מ. ותק הוא גם אינדיקציה להצלחה ארוכת טווח, כלומר לשביעות רצון של לקוחות רבים. בנוסף הוותק מעיד על יציבות, כך שהחברה לא תיעלם עד האירוע שלכם.

מגוון

אנחנו חיים בעידן של ריבוי טעמים והעדפות. בכל אירוע ישנם טבעונים וצמחונים, ישנם לא מעט נשים וגברים עם רגישויות שונות (ללקטוז, לגלוטן וכו'), המודעות לקשר שבין תזונה לבריאות במגמת עלייה וכולנו הפכנו לאניני טעם במידה כזו או אחרת – ולכן כדאי להעדיף שפים שאמונים על יצירת תפריט מגוון שכל אחד ואחת ימצאו בו מנות לטעמם.

חוזה מסודר ומפורט

עוד דגש שאסור להתפשר עליו הוא חוזה מפורט וכמובן חתום. החוזה חייב לכלול התייחסות ברורה לכל מרכיבי השירות: התפריט, הכמויות, אופן ההגשה, תזמון (למשל, מתי נפתחים המזנונים ועד מתי הם פועלים), אפשרויות שינוי (ובפרט לגבי מספר האורחים והמנות), שירותים נוספים (מלצרים וכו'), וכמובן המחיר. רק כשכל הפרטים מצוינים באופן ברור, אפשר לדעת בוודאות שהמרכיב הקולינרי באירוע שלכם יתנהל בדיוק לפי הציפיות ויבטיח נחת רבה לכם ולאורחים שלכם.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0e665cc1-151f-4233-a581-8ea87fb8b762','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,39325,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('0e665cc1-151f-4233-a581-8ea87fb8b762','/dyncontent/2024/12/15/9d8d2386-821e-41e6-8d2c-0cea317f3fe9.jpg',18362,'קפאסה 0924 אייטם',525,78,true,39325,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה