שבלולי שמרים עם שברי שוקולד לבן ואגוזים

$(function(){setImageBanner('bcadd70e-8e89-49df-b692-d589006a1dbe','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

חברת כרמית חולקת מתכון מפנק שבלולי שמרים עם שברי אגו שוקולד לבן ואגוזים.
רמת קושי- קל להכנה.


צילום סטודיו כרמית

שבלולי שמרים עם שברי אגו שוקולד לבן ואגוזים

 

מצרכים לכ-24 שבלולים:

 

לבצק:

500 גרם קמח שמרים

1 מיכל שמנת מתוקה לבישול

1/4 כוס סוכר דמררה

75 גרם חמאה

1 ביצה טרופה

 

למילוי:

1 כוס ממרח אגוזים או שקדים טבעי לא ממותק

1 כוס שברי שוקולד אגו לבן של כרמית

1 כוס אגוזים טחונים גס (לוז, פקאן, מלך)

6 כפות סוכר דמררה

 

אופן ההכנה:

מחממים מעט את השמנת והחמאה עד שהנוזלים פושרים.

במיקסר עם וו לישה לשים את כל מרכיבי הבצק במשך כ-3 דקות  לבצק רך ואחיד .

עוטפים במגבת לחה ומתפיחים במשך כ-שעה וחצי. מחלקים את הבצק לשניים.

 

על משטח מקומח מרדדים כל חלק קלות ליריעה מלבנית, ארוכה וצרה בעובי כחצי ס"מ.

מורחים שכבה נדיבה של ממרח אגוזים (כחצי כוס)  מפזרים מעל את שאר מרכיבי המילוי באופן אחיד.

מגלגלים לגליל ארוך ומהודק.

 

בעזרת סכין חדה מאוד חותכים כ-12 פרוסות עגולות ברוחב כ-2 ס"מ.

מסדרים את הפרוסות בתוך תבנית שקעים או קוקוטים אישיים. חוזרים על אותה פעולה גם עם החלק השני של הבצק. מכסים ומתפיחים שוב במשך כחצי שעה.

 

אופים בתנור בחום בינוני ,180 מעלות במשך כ-20 דקות למאפים אישיים. (המאפים מתקבלים זהובים ורכים – זהירות לא לאפות יותר מדיי)

 

חורף נעים ומתוק!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('865afb54-93c3-46be-a612-e1c4f423d4c6','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה