רוצים להפתיע את האורחים בגבינה ללא חלב? מתכון לגבינת שקדים

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3e872914-e64e-40a7-8e50-1fa16bbbac55','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('3e872914-e64e-40a7-8e50-1fa16bbbac55','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

בשנים האחרונות, מחפשים אחר תחליפים למוצרי חלב בשולחן החג הן מטעמי התחשבות באורחים הרגישים לחלב ומוצריו והן בכדי לגוון את תפריט החג שלא יהיה מבוסס רק על מוצרי חלב.
אסתר מנחם, נטורופתית בכללית רפואה משלימה מציעה לשלב בשולחן החג את גבינת השקדים העשירה בסידן, נוגדי חמצון שיכולה לסייע למי שסובל מצרבות (בזכות השקדים) ולחזק את השיער והציפורניים (בזכות הג'לטין), לבריאות ובתיאבון.

צילום: יח"צ.

רכיבים:

כוס שקדים קלופים מושרים או לא.

2 לימונים

מעט מלח

חצי כוס מים

כפית ג'לטין

 

אופן ההכנה:

טוחנים את השקדים עם הלימונים, מוסיפים מעט מלח, כפית ג'לטין וחצי כוס מים בכדי שהבלנדר יסתובב. טוחנים למשך 3 דקות ומוזגים לכלי קיבול, עדיפות לכלי סיליקון שיהיה קל לחלץ לקראת הגשה את גבינת השקדים

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('7afa7954-7dde-4ad6-8cba-35adc6e3365d','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה