קראמבל תותים ואגוזים

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a1bd6491-b7b0-43a7-8268-e87279767fe4','/dyncontent/2024/3/21/f0bff0df-977b-40ad-bfa7-e0143f5efecd.jpg',17661,'רבין 0324 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('a1bd6491-b7b0-43a7-8268-e87279767fe4','/dyncontent/2024/3/21/f5c6fbf4-2749-4549-8c62-2139dbde48d2.jpg',17667,'עע יעדים 0324 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

התותים מעניקים לנו את הטעם המשובח והמתוק ביותר שיש לטבע להציע. הם מרעננים, טריים ועסיסיים, ומשאירים חיוך גדול של מתיקות על הפנים, אז הינה משהו טעים במיוחד שאפשר להכין עם תותים

קאמבל תותים ואגוזים. צילום TEKA (8)

מצרכים

למילוי:
400 גרם תותים חתוכים
1 לימון (גרידה ומיץ)
20 גרם סוכר
20 גרם קורנפלור
2 גרם מלח
2 גרם אבקת וניל

לקראמבל:
125 גרם שיבולת שועל
125 גרם פקאן
125 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
125 גרם סוכר
3 גרם שמרים
2 גרם מלח

להגשה:

גלידה או קצפת צמחית

הוראות הכנה
1. ערבבו את כל  מצרכי המילוי בקערה, שפכו את התערובת לתבנית, כסו אותה בנייר כסף ואפו במשך רבע שעה בחום של כ-200 מעלות.
2. במקביל, ערבבו היטב את הסוכר והחמאה, הוסיפו את שאר המרכיבים וערבבו (את הפקאן שברו קלות בידיכם).
3. בתום 15 הדקות בתנור, הסירו את נייר הכסף ופוררו את הבצק מעל התבנית באופן שווה.
4. הנמיכו את הטמפרטורה ל-180 מעלות ואפו כ-17-20 דקות עד להשחמה.
5. קררו לפני הגשה. מומלץ להגיש עם גלידה או קצפת צמחית. 

המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka.   

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('ed381792-9e29-4c3d-8c2a-074c20b85468','/dyncontent/2024/4/10/1ce44408-1dd9-411b-b3d9-da123a2ff67c.jpg',17729,'עזריאלי 0424 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה