פשטידת ברוקולי, בצל וגבינות

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('73912b0a-4fb8-4338-bbf8-0a9696bdc55f','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('73912b0a-4fb8-4338-bbf8-0a9696bdc55f','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

אין כמו פשטידה מנצחת לארוחה בריאה וטעימה! הפעם נביא לכם מתכון לפשטידת ברוקולי, בצל וגבינות שמכינים בקלות

מצרכים (4 מנות- תבנית מבלנית)

500 גרם ברוקולי

1 בצל

2 ביצים

1 קופסת קוטג' / גבינה לבנה

100 גרם גבינת עיזים

200 גרם גבינה צהובה מגוררת

3 כפות שמנת לבישול

מלח ופלפל

מעט שמן

כף קמח כוסמין / קמח לבן

צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה:

1. נחמם מים רותחים בסיר ונחלוט בו את הברוקולי במשך 10 דקות עד לריכוך

2. נחתוך את הברוקולי לפרחים וחתיכות קטנות

3. נחמם תנור ל-180 מעלות

4. נקצוץ את הבצל ונטגן אותו עד שמתרכך ומזהיב

5. בקערה נערבב את חומרי הפשטידה: ביצים, גבינות, קמח, ברוקולי ובצל, נתבל במלח ופלפל לפי טעם אישי

6. נשמן תבנית מלבנית חסינת חום ונשפוך לתוכה את תערובת הפשטידה

7. נפזר מלמעלה מעט גבינה צהובה מגוררת ונכניס לתנור ל-40-45 דקות אפייה עד שמזהיב

נגיש לצד סלט ירקות, בתיאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a5fece2a-767a-4fa6-8527-8a172436f4aa','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('a5fece2a-767a-4fa6-8527-8a172436f4aa','/dyncontent/2024/12/15/9d8d2386-821e-41e6-8d2c-0cea317f3fe9.jpg',18362,'קפאסה 0924 אייטם',525,78,true,43243,'Image','');},7]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה