פשטידות אישיות של תרד, ברוקולי ופטריות

$(function(){setImageBanner('0a3d9c66-198d-48d7-9efa-ef4a36071171','/dyncontent/2024/3/21/f5c6fbf4-2749-4549-8c62-2139dbde48d2.jpg',17667,'עע יעדים 0324 אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

מחפשים דרך לגוון את ארוחת הבוקר או הערב שלכם? קבלו מתכון פשוט, טעים וגם בריא לפשטידות אישיות עם תרד, ברוקולי, פטריות ובצל!

מצרכים (12 מאפינס שקעים)

3 ביצים M

250 מ"ל גבינה לבנה (1 קופסא)

100 מ"ל קוטג'

חצי קופסא גבי צפתית 5%

150 גרם גבינה צהובה מגוררת

3 כפות שמנת לבישול

1/2 אריזת ברוקולי חתוך קצוץ

1/3 חבילת עלי תרד קצוצים

1 בצל סגול

כף שמן

1/2 חבילת פטריות שמפניון טריות

שתי כפות קמח כוסמין (אפשר גם קמח לבן)

מלח ופלפל

 צילום: יהלי אוזן

אופן הכנה

  1. נחתוך פרחי ברוקולי ונחלוט אותם בסיר עם מים חמים למשך 5 דקות, לאחר שמתקרר נקצוץ את הברוקולי קטן
  2. נקצוץ דק בצל, פטריות ועלי תרד. נחמם מעט שמן במחבת ונטגן על להבה בינונית את הבצל, הפטריות והתרד עד להזהבה וריכוך. נוציא לצלחת שיתקרר
  3. נחמם תנור ל-180 מעלות
  4. בקערה נערבב את כל המרכיבים: ביצים, גבינות, שמנת, קמח, מלח ופלפל. נוסיף את כל הירקות ונערבב היטב עד שמתקבלת בלילה אחידה
  5. נכין תבנית שקעים של מאפינס ונשמן היטב כל שקע, נמלא את השעים בבלילה ונפרז מעל כל פשטידה מעט גביה צהובה מגוררת
  6. נכניס לאפייה בתנור ל-40-45 דקות עד שהפשטידה יציבה ומשחימה

נגיש לצד סלט ירקות, בתיאבון!

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('4c485e2e-5e73-496e-9c33-8636eb48cdda','/dyncontent/2024/4/10/1ce44408-1dd9-411b-b3d9-da123a2ff67c.jpg',17729,'עזריאלי 0424 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה