$(function(){setImageBanner('c4c2d43c-5bda-4a43-8145-bba157e7b3d1','/dyncontent/2024/3/21/f5c6fbf4-2749-4549-8c62-2139dbde48d2.jpg',17667,'עע יעדים 0324 אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

כאשר סגר שלישי מחזיר אותנו שוב לבית, עם אינסוף זמן להעביר, למה שלא נתנסה באפיית לחמים ביתיים? קבלו מתכון פרעצל

פרעצל צילום באדיבות סטודיו TEKA

רכיבים:

360 מ''ל מים

2 כפות סוכר חום

7 גר' שמרים לאפייה

85 גר' חמאה מומסת

3 כפיות מלח

700 גר' קמח חיטה

2 ליטר מים

120 גר' סודה לשתייה

חלב צמחי להברשת הפרעצל

מלח גס

הכנה: 

שופכים את השמרים, הסוכר והחמאה לקערת המיקסר. מוסיפים 360 מ''ל מים חמים ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה. מניחים את הבצק בצד למשך כ-5 דקות.

לאחר השהיה, מוסיפים קמח ומלח בזהירות. לשים על מהירות נמוכה למשך כמה דקות ומאיצים את המהירות בהדרגה. לשים את הבצק היטב בעזרת הידיים למשך 5 דקות נוספות. צרו כדור מהבצק והניחו אותו בקערה משומנת. השאירו את הבצק בקערה עד שיכפיל את גודלו. תוכלו להשתמש לשם כך בפונקציית התסיסה של התנור.

חתכו את הבצק ל-8 חלקים. כסו בעדינות כל חלק בקמח, על מנת שהפרעצלס לא יישברו כאשר נעצב את הצורה שלהם.

מתחו את הבצק עד לקבלת חבל באורך של כ-50 ס''מ. ניתן לעצב את צורת הפרעצל.

הרתיחו 2 ליטרים של מים והוסיפו סודה לשתייה. כאשר המים מוכנים, הנמיכו את האש. הכניסו כל פרעצל לתוך המים למשך כ-20 שניות. הוציאו את הפרעצלס והניחו אותם בתבנית התנור, שמכוסה בנייר אפייה.

הברישו את הפרעצלס בעזרת החלב הצמחי ופזרו מעליהם מלח גס.

אפו למשך 15-17 דקות בחום של 220ºC.

מתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('c3cacb6b-8e3e-4cb5-b14d-874e94514412','/dyncontent/2024/4/10/1ce44408-1dd9-411b-b3d9-da123a2ff67c.jpg',17729,'עזריאלי 0424 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה