פסטת עגבניות כשרה לפסח

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4c3091ce-ed46-4dcd-bda5-d298572f27b0','/dyncontent/2024/5/1/490c2377-284e-4da5-8be4-3136246574d4.jpg',17827,'תמוז 0524 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('4c3091ce-ed46-4dcd-bda5-d298572f27b0','/dyncontent/2024/5/1/b7c969b2-484f-4331-bd04-bd9ead8fafb4.gif',17822,'סמי 0524 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('4c3091ce-ed46-4dcd-bda5-d298572f27b0','/dyncontent/2024/5/6/5a911776-e691-4112-b485-28aa508cfd19.jpg',17855,'טכנולוגית 0523 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

צילום מולי נעים

מצרכים:

פסטה פנה כשרה לפסח

שמן זית - 4 כפות

שן שום פרוסה

10 יח עגבניות שרי צלויות בתנור בחום גבוה עם שמן זית, מלח דק וסוכר

110 מ"ל ציר ירקות או מים

100 מ"ל רוטב עגבניות מקופסא

8 יח זיתי קלמטה ללא גלעין

100 ג' קוביות חציל מטוגן

מלח ופלפל שחור לתיבול

חופן עלי בזיליקום

 

הוראות הכנה:

פסטה פנה, לחלוט כ3 דקות, לשים במחחבת שמן זית פרוסות שום טרי, לחמם את המחבת להוציא טעמים מהשום, שרי צלוי 10 יחידות,110 מ"ל ציר לצמצם, להוסיף  רוטב עגבניות., להוסיף את הפסטה לתבל במלח ופלפל, להוסיף שמן זית או ציר לחיבור הרוטב במידת הצורך להוסיף כף קלמטה ו8 יח קוביות חציל מטוגן. 

 

בתאבון !

המתכון באדיבות רשת קפה ביגה , המייצרת פסטות העשויים בעבודת יד קפדנית,  מציע לחג הפסח מתכון להכנת פסטת עגבניות,   טעימה, מתאימה לכל בני המשפחה וקלה להכנה -  בגרסת כשרה לפסח.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('5eaac56c-98db-4a28-a440-d106e3accfb8','/dyncontent/2024/5/1/490c2377-284e-4da5-8be4-3136246574d4.jpg',17827,'תמוז 0524 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה