פנקוטה אננס

$(function(){setImageBanner('a4da3923-03ef-429b-8c0d-991f0e520d7e','/dyncontent/2024/3/21/f5c6fbf4-2749-4549-8c62-2139dbde48d2.jpg',17667,'עע יעדים 0324 אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

מעט אחרי שמחירם ירד ולפני שפירות הקיץ כבר לא יהיו ברשתות הינה מתכון מפנק לפנקוטה אננס לאלו שמתקשים להיפרד ורוצים משהו מרענן במיוחד לסוף הקיץ

רכיבים

אננס 300 גרם

5 יריעות ג'לי/ 1 שקית ג'לטין (12-14 גרם)

400 מ"ל שמנת 35% שומן

80 מ"ל חלב 3%

80 גרם סוכר

מיץ אננס 50 מ"ל

 פנקוטה אננס קרדיט צילום יח''צ TEKA ( )

הוראות

טוחנים את האננס בבלנדר או במעבד מזון עד לקבלת מחית חלקה.

מכניסים לסיר את מחית האננס, השמנת, החלב, הסוכר, הג'לטין, ומיץ האננס ומחממים על אש קטנה באיטיות עד שהסוכר והג'לטין נמסים, ונוצרת תערובת אחידה.

שופכים לתבניות סיליקון אישיות ומכניסים למקרר לפחות לארבע שעות.

מוציאים מהתבניות ומגישים.

לגרסת מתכון למבוגרים בלבד: ניתן להשתמש במשקאות חריפים במקום במיץ אננס בגרסה למבוגרים של המתכון הזה. הליקר קואנטרו מומלץ במיוחד מאחר והוא עובד טוב עם רכיבי המתכון האחרים. 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('a23d2218-1ddb-43e2-967b-26db38aef212','/dyncontent/2024/4/10/1ce44408-1dd9-411b-b3d9-da123a2ff67c.jpg',17729,'עזריאלי 0424 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה