עוגת פירות יבשים לטו בשבט

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('687d4e60-305b-4c28-9381-c563a4d47c4a','/dyncontent/2024/3/21/f5c6fbf4-2749-4549-8c62-2139dbde48d2.jpg',17667,'עע יעדים 0324 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('687d4e60-305b-4c28-9381-c563a4d47c4a','/dyncontent/2024/3/21/f0bff0df-977b-40ad-bfa7-e0143f5efecd.jpg',17661,'רבין 0324 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא

צילום יחסי ציבור חלי ממן

מרכיבים:                                                    

  • 1 כוס קמח תופח
  • 1 כוס פירות יבשים קצוצים מסוגים שונים (משמשים, שזיפים, פפאיה, אננס וכו')
  • 2 כפות שמן
  • 2 ביצים
  • כפית קינמון
  • 1 בננה מעוכה
  • 1/2 כוס רסק תפוחים
  • 1/2 כוס שקדים טחונים
  • 2 כפות סוכר

אופן הכנה:

מחממים תנור ל- 180 מעלות.  מערבבים היטב את הפירות היבשים עם הקמח, כך שיצפה את חתיכות הפרי מכל הכיוונים.  מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה.  מוספים גם את הקמח עם הפירות.  מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת בתרסיס שמן ואופים כ- 45 דקות, או עד שקיסם יוצא מהעוגה עם מעט פירורים.  אפיית יתר עלולה לייבש את העוגה.  מצננים את העוגה ופורסים ל- 10 פרוסות.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('06d8cd1c-a932-4276-b671-d8340bdf4946','/dyncontent/2024/4/10/1ce44408-1dd9-411b-b3d9-da123a2ff67c.jpg',17729,'עזריאלי 0424 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה