עוגת חמאת בוטנים ובננות מהירה בספל במיקרוגל

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ba4a752f-8a59-448f-8b81-193339080ed6','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('ba4a752f-8a59-448f-8b81-193339080ed6','/dyncontent/2022/9/29/6d85e308-fcfa-410d-ae1c-105b97c61e18.jpg',15320,'מכללת השף אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

המיקרוגל שהפך במטבח הישראלי המודרני לאחד ממוצרי החשמל החיוניים והפופולאריים, שינה את צורתו בשנים האחרונות. לא עוד מיקרוגל שמחמם, צולה ומפשיר, אלא מכשיר חשמלי שבשגרה לחוצה ודינמית מאפשר הכנה מהירה של מנות טעימות לבוקר, לצוהריים ולערב ותופעו לגלות שאפשר להכין בו עוגת בננות מהירה וטעימה

מצרכים:

  • 1/2 בננה
  • 1  כף חמאת בוטנים
  • 1  חלבון
  • 1/4 כפית תמצית וניל
  • 4 1/2 כפות קמח שיבולת שועל
  • 1/4 כפית קינמון
  • 1/4 כפית אבקת אפיה
  • מעט מלח

יח"צ Beko

אופן ההכנה:

  1. בתוך ספל הניתן לחימום במיקרוגל נמעך את הבננה עם מזלג.
  2. נוסיף את חמאת הבוטנים, החלבון ואת תמצית הווניל לספל ונערבב.
  3. נוסיף לבלילה את הקמח, הקינמון, אבקת האפיה והמלח ובעדינות נערבב את הכל.
  4. נכניס את הספל למיקרוגל ל-45 שניות עד דקה אחת, או עד שהבלילה מוצקה במרכזה.
  5. ניתן להניח פרוסות בננה מעל ולהגיש חם.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('92933df9-9713-445e-bf8c-38bb7b2ac84c','/dyncontent/2024/12/2/ec01fc17-6600-46e6-9b9b-487e45d04e92.jpg',18776,'כיוונים 1224 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה