סלט מנגו קייצי

$(function(){setImageBanner('2abac10f-9026-4f74-ae5f-17adf6754134','/dyncontent/2024/5/1/490c2377-284e-4da5-8be4-3136246574d4.jpg',17827,'תמוז 0524 אייטם',525,78,false,43241,'Image','');})

קבלו מתכון קל הכנה ומתאים לימי הקיץ החמים, לבילוי ולאירוח מבית "חקלאי גרנות", חברת השיווק, מכירה והפצה של פירות וירקות לרשתות המזון, המתמחה בגידול ושיווק של אבוקדו ומנגו

צילום הדס ניצן

מצרכים (לכ-2 מנות):

1 מנגו של "חקלאי גרנות"

6-8 עגבניות שרי

1/2 שקית עלי רוקט (75 גרם)

12 כדורי בייבי מוצרלה

2-3 שמן זית איכותי

1 כף חומץ בלסמי מצומצם

קורט מלח לבן או שחור

 

אופן ההכנה:

  1. חותכים את המנגו לפרוסות ואת עגבניות השרי לרבעים.
  2. בקערת הגשה מניחים עלי רוקט, עליהם מסדרים את פרוסות המנגו, כדורי המוצרלה ורבעי עגבניות השרי.
  3. מתבלים בשמן זית, מלח וחומץ בלסמי מצומצם. לתוספת חריפות, ניתן להוסיף מעט בצל סגול ו /או פלפל צ׳ילי.
  4. מערבבים ומגישים מיד.

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('985bdba4-3f3c-4799-8311-dd113b230f0c','/dyncontent/2024/5/1/490c2377-284e-4da5-8be4-3136246574d4.jpg',17827,'תמוז 0524 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה