סלט אבוקדו עם קינואה ומוצרלה



סלט אבוקדו עם קינואה ומוצרלה. הסלט עשיר בטעמים, קל להכנה ומתאים כארוחה עיקרית או כארוחת ביניים בתפריט יומי מאוזן.

צילום הדס ניצן

מצרכים (לכ-4 מנות):

2 אבוקדו של "חקלאי גרנות"

300 גרם קינואה לבנה

10 עגבניות שרי חצויות

10 יחי' בייבי מוצרלה

1/2 בצל קצוץ

1/2 פלפל אדום חריף פרוס דק

חופן אגוזי מלך קלויים

מיץ מחצי לימון

3 כפות שמן זית

קורט מלח ופלפל

לקישוט: גבעול עלי זעתר טרי

 

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הקינואה בסיר עם הרבה מים רותחים, עד ריכוך, מסננים ומצננים (כמו פסטה).
  2. מערבבים את כל רכיבי הסלט יחד ומתבלים במלח ופלפל.
  3. מקשטים בגבעול עלי זעתר טרי ומגישים.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה