מתכונים לקוקטיילים מרעננים לעונת הקיץ

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2775cac1-cd52-4b05-bad1-1518dd2cd196','/dyncontent/2024/3/21/f0bff0df-977b-40ad-bfa7-e0143f5efecd.jpg',17661,'רבין 0324 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7],[function() {setImageBanner('2775cac1-cd52-4b05-bad1-1518dd2cd196','/dyncontent/2024/3/21/f5c6fbf4-2749-4549-8c62-2139dbde48d2.jpg',17667,'עע יעדים 0324 אייטם',525,78,true,43241,'Image','');},7]]);})

הסקוטית מבית ישרקו, חולקת 3 מתכונים של קוקטיילים מרעננים לעונת הקיץ. להכנה קלה בבית.

פלומארי גן עדן – Plomari in Berrydise
מרכיבים:
כוס יין
קרח
75 מ"ל קסוקסו ליקר תות
25 מ"ל אוזו פלומארי
גארניש - עלה בזיליקום


אופן הכנה : מכינים את הכוס עם 2-3 קוביות קרח, מוזגים את המשקאות לפי הסדר ומקשטים עם עלה בזיליקום מעל ומגישים, חשוב לערבב לפני ששותים.

בוטגה שפריץ – Bottega Spritz
מרכיבים:
כוס יין
קרח
75 מ"ל בוטגה פרוסקו גולד
50 מ"ל בוטגה לימונצ'ינו
25 מ"ל סודה
גארניש – וודג' לימון וכמה עלי נענע מחוברים בגבעול

אופן הכנה: ממלאים את הכוס בקרח ומוזגים את המשקאות לפי הסדר ומערבבים קלות. מכניסים את הלימון למשקה, מניחים את עלי הנענע מעל ומגישים.

בוטגה לימונצ'לו צילום יחצ
טמנא' מיול – Tamna' Mule

מרכיבים:
הייבול – כוס גבוהה וארוכה
קרח
50 מ"ל טמנאוולין דאבל קאסק
ג'ינג'ר אייל
גארניש – חצי פרוסת תפוח ירוק


אופן הכנה: מכינים את הקרח בכוס ומוזגים מעל את הוויסקי, מניחים את פרוסת התפוח בין הקרח לכוס ומוזגים מעל את הג'ינג'ר אייל עד לסגירה ומגישים.

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל:[email protected] 



$(function(){setImageBanner('72fb0ec4-8129-43b8-8193-aca8ff5dee4c','/dyncontent/2024/4/10/1ce44408-1dd9-411b-b3d9-da123a2ff67c.jpg',17729,'עזריאלי 0424 אייטם',525,78,false,43243,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה